Tapahtumat

Neurodiversiteetti yliopistossa - Making Waves 25.1.2024

Mitä neurodiversiteetti on ja kuinka edistää neurodiversiteettiä työpaikalla? Miten löytää parhaat viestintäkäytännöt? Miten edistämme osallistavampia työ- ja oppimisympäristöjä?
Neurodiversity in University - Making Waves
Neurodiversity in University - Making Waves -tapahtuma 25.1.2024

Neurodiversiteetti yliopistossa

Mitä neurodiversiteetti on ja kuinka edistää neurodiversiteettiä työpaikalla? Miten löytää parhaat viestintäkäytännöt? Miten edistämme osallistavampia työ- ja oppimisympäristöjä? Tule mukaan Making Waves -tapahtumaan apulaisprofessori Satu Saalastin kanssa. Saalasti työskentelee Itä-Suomen yliopistossa humanististen tieteiden laitoksella, ja hän on tutkinut ihmisten väliseen viestintään liittyviä havaintoja ja kielellisiä ilmiöitä. Satu Saalasti on myös työskennellyt neurodiversiteetiltään erilaisten ihmisten kanssa julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa. Johanna Vuori-Karvia (ihmisoikeus- ja neurodiversiteettiasiantuntija, Autismiliitto) liittyy myös mukaan tähän tapahtumaan tuomaan asiantuntemustaan neurodiversiteettiin liittyvistä käytännöistä. 

Ilmoittautuminen

Tarjolla on virvokkeita. Ilmoittauduthan tästä linkistä, jotta voimme varmistaa, että tarjoilu ja paikat riittävät kaikille. 

Ohjelma

  • 14:00 - 14:15: Virvokkeita (pientä välipalaa, teetä ja kahvia)
  • 14:15 - 14:45: Apulaisprofessori Satu Saalasti
  • 14:45 - 15:30: Keskustelu
  • 15:30: Tapahtuma päättyy, mutta voit halutessasi jäädä keskustelemaan kello 16.00 saakka

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, ota yhteyttä Enrico Glereaniin. Paikka on esteetön, ja jos tarvitset lisäapua esteettömyyteen liittyen, otathan yhteyttä. Noudatamme Aallon eettisiä periaatteita.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: