Tapahtumat

Muotoilijan kohtalo -seminaari

Tervetuloa seminaariin, joka järjestetään Aalto-yliopiston muotoilun laitoksen professorin Eero Miettisen eläkkeelle jäämisen kunniaksi.
Eero Miettinen

Olemme kutsuneet paikalle viisi hänen entistä oppilasta jakamaan heidän tietojaan ja tarinoitaan. Rennon keskustelun kautta Eero ja nämä viisi menestynyttä muotoilijaa kertovat matkastaan oman vuorensa huipulle ja vastaavat myös yleisön kysymyksiin.

Muotoilijan Kohtalo -Seminaari

Aika: Torstaina 23.1.2020 klo 16.00-19.00

Puhujina Katja Battarbee, Katja Soini, Antti Kujala, Pata Degerman ja Sauli Suomela.

16.00 – 17.30 Virallinen osuus
17.30 – 19.00 Vapaata keskustelua vieraiden kanssa

Paikka: Kipsari, Väre, Otaniementie 14, 02150 Espoo

Naposteltavaa ja virvokkeita tarjoaa Kipsari.

Tapahtuma on ilmainen, mutta ilmoittauduthan tapahtumaan tämän linkin kautta viimeistään 10.1.2020, jotta voimme varautua sopivaan määrään tarjoiltavaa:

Seminaarin puhujien esittely

KATJA BATTARBEE
Taiteiden tohtori ja tunnustettu kansainvälinen tutkija akateemisessa ympäristössä sekä teollisuudessa, kuten UIAH:illa, IDEO:lla ja Intuit:illa, tällä hetkellä Applella. ”Työssäni olen keskittynyt tekniikan, palveluiden ja ihmisten risteyskohtaan, usein terveyden ympärillä. Olen kiinnostunut kuluttajan ja potilasterveyden kohtaamisesta, käyttäytymisen muutokseen pyrkivästä suunnittelusta ja suunnittelemaan onnistuneen lopputuloksen kaikille sidosryhmille.”

KATJA SOINI
Taiteiden tohtori, Vahanen-yhtiöiden suunnittelujohtaja Katja Soini on onnistuneesti soveltanut palvelu- ja käyttäjäkeskeistä suunnittelua kiinteistö- ja rakennusalalla. ”Olen soveltanut analyyttisiä ja luovia suunnittelumenetelmiä parempiin asuntoihin ja tiloihin viidentoista vuoden ajan yhteistyössä johtavien asunto-, rakennus-, ja suunnitteluyritysten, paikallisten yhteisöjen ja julkisten toimijoiden, kuten kaupunkien, poliitikkojen ja julkisesta ohjauksesta vastaavien puolueiden kanssa.”

ANTTI KUJALA
Antti Kujala on Amer Sports Digitalin suunnittelujohtaja ja kuuluu Suomen kokeneimpiin yrityssuunnittelun johtajiin. Hän johtaa suunnittelua, käyttäjäkokemusta ja digitaalista muutosta kansainvälisille brändeille. Tunnustettu johtaja ja muutoksien aikaansaaja, joka saa aloitteet käyntiin ja on myös toteuttanut niitä Nokialla ja Suunnolla sekä nykyisin Amerilla.

PATA DEGERMAN
Patrick “Pata” Degerman on todennäköisesti ainoa henkilö Suomessa, joka voi kutsua itseään löytöretkeilijäksi ja seikkailijaksi. Pata on nuoresta asti ollut kiinnostunut seikkailuista ja löytöretkistä, mikä onkin yksi avaintekijöistä hänen laajalle kokemukselleen luonnosta, seikkailuista, ryhmädynamiikasta ja johtajuudesta. Hän on arvostettu ja suosittu luennoitsija luonnon puolesta.

SAULI SUOMELA
Pentagon Designin perustaja sekä suunnittelu- ja tuotejohtaja. Pentagon Design on erikoistunut strategiseen ja monitieteelliseen suunnitteluun. Muotoilukonsulttiyritys on auttanut yrityksiä ja julkisia organisaatioita kehittämään asiakasymmärrystään sekä ymmärtämään brändien, palveluiden, toimintamallien, tuotteiden ja tilojen tuomaa arvoa yli 20 vuoden ajan. Pentagon Design pyrkii suunnittelutyöllään luomaan positiivisia vaikutuksia ja kestävää kasvua.

Lisätietoa:

[email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu