Tapahtumat

Miten voitat alustastrategian avulla

Alustayritykset haastavat jokaisen toimialan ja hallitsevat jo monia. Tule mukaan kuulemaan viimeisintä tutkimustietoa ja syvää käytännön osaamista siitä, miten voit ajaa liiketoiminnan radikaalia muutosta. Puhujina alan huippuja teollisuudesta, MIT:stä, Harvardista ja Aalto-yliopistosta.
Speaker photos of How to win with platform strategy with Tero Ojanperä, Bengt Holmström, Timo Vuori, Maija Hovila, Matias Järnefelt, Michael Tushman

Miten voitat alustastrategian avulla - How to Win with Platform Strategy
5.10.2021 klo 17:00 - 18:30

Alustastrategiat yhdistettynä datan ja tekoälyn voimiin luovat arvoa ja kilpailuetua yrityksille toimialasta riippumatta.

Tilaisuudessa professorit Bengt Holmström ja Michael L. Tushman jakavat näkemyksensä siitä, mitä tarvitaan kilpailuun alustataloudessa. Tero Ojanperä ja Timo Vuori jakavat näkemyksiä uudesta kirjastaan Platform Strategy. Kuulet myös Koneen ja Hiltin muutostarinat.

Tilaisuuden järjestää Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitos. Tapahtuma järjestetään Zoom:ssa. Rekisteröidy 1.10. mennessä ja saat alennuskoodin e-kirjan Platform Strategy tilaamiseen.

Lue lisää englanninkieliseltä sivulta

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan 1.10. mennessä > Ilmoittautumislinkki

Tervetuloa! 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: