Tapahtumat

Making Waves - International Aalto: Past, Present, Future! - 10/10/2023

Tule mukaan tähän epämuodolliseen tapahtumaan keskustelemaan avoimesti Aalto-yliopiston provostin, prof. Kristiina Mäkelän sekä muiden aaltolaisten kanssa kansainvälisyydestä, ajankohtaisista asioista ja kaikesta muusta, joka vaikuttaa kansainvälisen yhteisömme inklusiivisuuteen.
International Aalto

International Aalto: Past, Present, Future!

Aalto-yliopisto on Suomen kansainvälisin yliopisto sekä maailman 47. kansainvälisin yliopisto. Kansainvälinen Aalto-yhteisö vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa laajemmin, ei ainoastaan tuomalla maailmanlaajuista huomiota Suomeen, vaan myös edistämällä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Lisäksi yliopisto on syvästi juurtunut kansalliseen perintöönsä, tarjoten korkeakoulutusta sekä suomeksi että ruotsiksi ja varmistaen, että kaikista taustoista tulevilla opiskelijoilla on pääsy ensiluokkaisiin koulutusresursseihin.

Aalto-yliopiston tutkinto-opiskelijat edustavat yli 117:ää maata, kun taas 48 prosenttia Aallon tutkimus- ja opetushenkilökunnasta tulee ulkomailta. Saavuttaaksemme vauraan tulevaisuuden Suomen on jatkettava parhaiden lahjakkuuksien tervetulleiksi toivottamista kansalaisuudesta riippumatta. Me Aallossa haluamme varmistaa, että jokainen tuntee kuuluvansa yhteisöömme ja laajemmin suomalaiseen yhteiskuntaan.

Tule mukaan tähän epämuodolliseen tapahtumaan keskustelemaan avoimesti Aalto-yliopiston provostin, prof. Kristiina Mäkelän sekä muiden aaltolaisten kanssa kansainvälisyydestä, ajankohtaisista asioista ja kaikesta muusta, joka vaikuttaa kansainvälisen yhteisömme inklusiivisuuteen.

Ilmoittautumiset

Tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu, 50 ensimmäisenä mukaan ilmoittautunutta pääsee mukaan. Osallistujamäärää on rajattu, jotta saisimme aikaan rennomman ilmapiirin, kuten kaikissa aiemmissa Making Waves -tapahtumissa. Jos kiinnostuneiden määrä kasvaa huomattavasti suuremmaksi, järjestämme mielellämme uuden tilaisuuden. 

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Aikataulu:

  • 10:00 - 10:15: Kevyttä naposteltavaa, teetä ja kahvia
  • 10:15 - 10:30: Esitys Aalto-yliopiston provostilta, Prof. Kristiina Mäkelältä
  • 10:30 - 11:30: Avoin keskustelu
  • 11:30: Virallinen tapahtuma päättyy, mutta osallistujat voivat jatkaa keskustelua tilavarauksen päättymiseen saakka (12:00).

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, ota yhteyttä Enrico Glereaniin ja/tai Ida Saliin. Paikalle pääsee hissillä, ja jos tarvitset lisäapua saavutettavuuteen liittyen, ole hyvä ja ota yhteyttä. Noudatamme Aallon käyttäytymissääntöjä

Event organisers

Ida Salin

Ida Salin

HR Specialist, Equality, Diversity and Inclusion Officer

You might be also interested in...

Making waves VI

Making Waves

Discussing diversity and inclusiveness in our community

Ilkka Niemelä in his official black ceremony clothes giving speech

Ilkka Niemelä Suomen hallitukselle: Innovaatiot ja kestävä kasvu karkaavat, jos maahanmuuttolinjaukset toteutuvat

Kansainvälisyys on vauhdittanut uusien innovaatioiden syntyä ja monen Aallosta ponnistaneen suomalaisen kasvuyrityksen taivalta. Aalto-yliopiston akateemisesta henkilökunnasta jo lähes puolet on taustaltaan muualta kuin Suomesta, ja opiskelijat tulevat yli 100 maasta.

Uutiset
Kristiina Mäkelä, photo by Linda Lehtovirta

Kristiina Mäkelä: Provostilla on usein matkasaarnaajan rooli

"Huumorilla minua kutsutaan myös aika usein rovastiksi. Rovasti on pappien paimen, ja provostin voi ajatella olevan professoreiden paimen. Aika usein pääsen myös ottamaan kakkua ensimmäisenä, kuten rovastikin."

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: