Tapahtumat

Mahdollisuuksien kesä 2020

Ovatko kesäsuunnitelmasi vielä auki? Haluatko täyttää kesäsi uusilla mahdollisuuksilla, oppia uutta ja ehkä tienata vähän rahaakin? Tule 13.5. ideoimaan Aaltoes:n ja Aalto Ventures Programin kanssa miten ottaa kesästäsi kaikki irti!
Summer of opportunities info-event: Wed 13.5. 15:00 on Zoom

Vastatakseen nykyiseen poikkeukselliseen tilanteeseen Aaltoes ja AVP ovat luoneet Aalto-yliopiston opiskelijoille vaihtoehtoisia mahdollisuuksia perinteisten kesätöiden tai opiskelun rinnalle. Aaltoes:n järjestämässä Ignite -ohjelmassa päästään kesän aikana paneutumaan yrityksen perustamisen ensiaskeliin. Pääset kartoittamaan osaamistasi strategisten linjojen suunnittelussa sekä kokonaisuuden hallinnassa turvallisessa ympäristössä Aaltoes:n tarjoaman taloudellisen tuen turvin. AVP puolestaan järjestää yrittäjyysaiheisen kesäkurssin, Kesäbuustin. Tällä 3-5 opintopisteen kurssilla opit ymmärtämään paremmin omaa osaamistasi ja pohdit sen tuotteistamista. Lisäksi voit löytää uusia mahdollisuuksia hyödyntää taitojasi ja saada tuloja esimerkiksi kevytyrittäjinä. 

Aaltoes ja AVP kertovat kesämahdollisuuksista lisää Zoomissa 13.5. klo 15. Jos siis kesäsuunnitelmasi ovat vielä epävarmat, tule kuuntelemaan ja kysymään, ja valitsemaan itsellesi sopiva tapa tuoda kesääsi haasteiden sijaan lisää ratkaisuja!

Ignite

Ignite on Aaltoes:n uunituore kesäohjelma, jossa opiskelijat pääsevät rakentamaan luomastaan ideasta konkreettisesti toimivan alkutaipaleen yrityksen. Kymmenviikkoisen ohjelman aikana ideaa kehitetään eteenpäin askel kerrallaan. Työstämisen suhteen ohjakset ovat omissa käsissäsi - saat täysin vapaat kädet luomasi idean jalostamisessa. Aaltoes tukee osallistujia ohjelman aikana webinaarien, erilaisten työkalujen sekä rahallisen tuen kautta. Ohjelmaa voi siis tavallaan ajatella vaihtoehtoisena kesätyömahdollisuutena, jossa pääset työllistämään itse itsesi, ja sitä kautta kehittämään taitojasi muun muassa itseohjautuvuudessa, alkuvaiheen yrityksen strategian suunnittelussa ja kokonaisuuksien hallinnassa. Ennen kaikkea saat itse olla oma pomosi, ja keskittää aikasi juuri sellaisen idean työstämiseen, joka sinua kiinnostaa. 

Sinulla ei tarvitse olla valmista ideaa hakiessasi ohjelmaan - kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan ja uskallus lähteä ennakkoluulottomasti kokeilemaan jotain uutta tekevät sinusta täysin pätevän hakijan. Vaihtoehtoisesti voit kuitenkin myös lähteä jatkojalostamaan esimerkiksi projektikurssilla aloittamaasi työtä, tai muuta jo valmiiksi hautomaasi ideaa. Ohjelma on täysin ilmainen osallistujille, ja sen voi suorittaa joko suomeksi tai englanniksi. Mukaan voit lähteä joko yksin tai kavereiden kanssa. 

Kesäbuusti

Jokainen on hyvä jossain, mistä joku muu on valmis maksamaan – Kesäbuusti auttaa sinua löytämään oman juttusi. Kesäbuustion Aalto Ventures Programin suomenkielinen kesäkurssi, joka koostuu kymmenestä online-tapaamisesta ja jonka voi suorittaa kolmen tai viiden opintopisteen laajuisena. Osittain vertaisoppimiseen pohjautuvalla kurssilla otat vastuun omasta kesästäsi, keskityt omien osaamisalueittesi tunnistamiseen ja pohdit, miten omalla osaamisella voisi lähteä saamaan tuloja yrittäjänä. Lisäksi opit, miten hankkia lisätuloja kevytyrittäjänä helposti ja laillisesti. Kurssille osallistuminen ei kuitenkaan vaadi toiminimen perustamista; riittää, että haluat oppia lisää yrittäjyydestä – ja itsestäsi.

Ilmoittautuminen Kesäbuustiin on auki Oodissa.

---

Ohjelmien kautta opiskelijoilla on mahdollisuus päästä hiomaan ja kehittämään taitojaan, sekä mahdollisesti luoda samalla jotakin uutta ja vaikuttaa meneillään olevan kriisin helpottamiseen. 

Katso lisää osoitteista https://ignite.aaltoes.com/ sekä avp.aalto.fi/kesabuusti ja hae mukaan ohjelmiin! 

Ignite -ohjelmasta voit kysyä lisää osoitteesta: [email protected]

Kesäbuustista voit kysyä lisää AVP:n opettajilta:

Håkan Mitts: [email protected]
Heidi Mikkonen: [email protected]
Johannes Kaira: [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: