Tapahtumat

Lähtölaskenta yhteishakuun 2023

Mikä tekee Aallossa opiskelusta ainutlaatuista ja millaista eri aloilla opiskelu on? Opiskelijamme kertoivat omista kokemuksistaan ja vastasivat kysymyksiin opiskelusta Lähtölaskenta yhteishakuun -tapahtumassa 6.–10.3.2023. Webinaaritallenteet nyt katsottavissa!
2 students laughing on campus

Kiva kun järjestätte tällaisia! Tapahtuman panelistit ja juontajat olivat mainioita: selkeitä, hauskoja ja inhimillisiä.​

2022 osallistujapalaute

Tutustu koulutustarjontaan

Aallosta löydät kattavan valikoiman suomen- ja ruotsinkielisiä kandidaattiohjelmia kolmelta eri alalta. Voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Haluatko luoda kestävää tulevaisuutta kehittämällä ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin? Aallosta saat työkalut paremman tulevaisuuden rakentamiseen ja enemmän!

Aalto students at a workshop / photographer Unto Rautio

Opiskele taiteita ja suunnittelua

Koulutamme Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa seuraavan sukupolven elokuvantekijöitä, muotoilijoita, taiteilijoita ja taidekasvattajia, pelisuunnittelijoita, graaafikkoja, valokuvaajia, arkkitehtejä ja tutkijoita tuomaan panoksensa yhteiskuntaan luovan työnsä ja tutkimuksensa kautta.

Opiskelu Aallossa
Neljä opiskelijaa Kauppakorkeakoulun uuden rakennuksen aulassa juttelemassa ja opiskelemassa.

Kauppatieteet, kauppatieteiden kandidaatti ja kauppatieteiden maisteri, Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston Kauppatieteiden kandidaattiohjelma tarjoaa laaja-alaiset tiedot ja taidot liiketaloustieteissä.

Koulutustarjonta
Mies- ja naisopiskelija työskentelemässä laitteen ääressä.

Opiskele tekniikkaa Aalto-yliopistossa

Tekniikan alan opiskelu antaa mahdollisuudet monenlaisiin tulevaisuuden työtehtäviin. Voit kehittää ratkaisuja ilmastonmuutosta vastaan, edistää ihmisten hyvinvointia teknologian avulla ja suunnitella kestävämpiä kaupunkeja, ympäristöä ja laitteita.

Opiskelu Aallossa

Haluatko kuulla lisää opiskelusta Aallossa?

Voit jutella Aallon opiskelijoiden kanssa jo ennen tapahtumaa! Opiskelijoilta voit kysellä mieltä askarruttavista asioista Unibuddyssa tai perjantaisin virtuaalisilla kahveilla. Tilaamalla uutiskirjeen pysyt varmasti ajan tasalla hakemiseen liittyvissä asioissa. 

Aalto students walking at campus during summer

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa
Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University

Tilaa hakijan uutiskirje (ulkoinen linkki)

Kuule lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa hakemisesta, tapahtumista ja opiskelumahdollisuuksista suoraan sähköpostiisi.

Virtuaalikierros kampuksella

Tutustu Aalto-yliopiston kampukseen virtuaalisesti. Uudessa verkkopalvelussa kaksi opasta johdattaa sinut tutustumaan Aalto-yliopiston 44 eri paikkaan - opiskelutiloja, laboratorioita, työpajoja, palveluita, ulkoalueita ja rakennuksia. Liity mukaan tietokoneella, mobiililaitteella tai VR-laseilla.

Tutustu kampukseen
Ilmakuva kampuksesta

Seuraa opiskelijoidemme elämää somessa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu