Tapahtumat

Koulutus opettajille: We have an IDEA - Instructional Design Elementary Application

Unite-yliopistoverkosto tarjoaa 12 pedagogista koulutustilaisuutta Aalto-yliopiston opettajille syksyllä 2021. Mukaan ovat tervetulleita myös tohtoriopiskelijat ja post doc -tutkijat, joilla on opetusvastuuta. We have an IDEA - Instructional Design Elementary Application -koulutus pidetään 18.10. ja 22.10. ja se sisältää 10 tunnin verran luentoja ja ryhmätöitä.
Climate Kick Summer School 2017

Unite! tarjoaa 12 koulutuksen sarjan verkostonsa yliopistojen opettajille, luennoitsijoille ja tiedekunnille  (mukaan lukien tohtorikoulutettavat ja opetukseen osallistuvat tutkijat), jotka ovat kiinnostuneita jakamaan ja kehittämään opetus- ja oppimiskäytäntöjä. Kutsumme sinut tapaamaan Unite! kollegoitasi kuudesta muusta eurooppalaisesta yliopistosta ja kuulemaan, miten opetusta ja oppimista edistetään eri kumppanuusyliopistoissa.

We have an IDEA - Instructional Design Elementary Application
18.10. ja 22.10. klo 14.30-17.30 CET

Tätä koulutusta vetävät Ing. Maria Giulia Ballatore, Prof. Igor Stievano ja Prof. Anita Tabacco Politecnico di Torinosta. Koulutuksessa tutustustus opetuksen suunnitteluun, roolipelien ja pelillisen ympäristön käyttöön sekä reflektoit opetusten sisältöä ja organisointia. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika päättyy 1.10..2021. Ilmoittaudu mukaan täällä (vie KTH:n sivuille). 

Aktiviteetteja - verkkoseminaareja, kursseja ja koulutustapahtumia - johtavat kumppanikorkeakoulujen pedagogiset asiantuntijat, ja ne ovat ilmaisia ​​Unite-yhteisölle. Kaikki koulutukset ovat englanniksi. 

Lisätietoa

We have an IDEA - Instructional Design Elementary Application esite (.pdf)

Unite! Teaching and Learning (unite-university.eu) -  Katso täältä kaikki 12 koulutustilaisuutta, jotka Unite! tarjoaa syksyllä 2021.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: