Tapahtumat

Koulutus opettajille: Innostavat virtuaalitilat

Unite-yliopistoverkosto tarjoaa 14 pedagogista koulutustilaisuutta Aalto-yliopiston opettajille keväällä 2022. Mukaan ovat tervetulleita myös tohtoriopiskelijat ja post doc -tutkijat, joilla on opetusvastuuta. Tässä kevään ensimmäisessä koulutuksessa keskustellaan ja ideoidaan innostavia virtuaalisia tiloja, jotka tukevat yhteistoiminnallista, luovaa ja kommunikatiivista oppimista. Saat myös lyhyen kurkistuksen muihin kevään 2022 koulutuksiin.
VR Hub Session

Unite! tarjoaa 14 koulutuksen sarjan verkostonsa yliopistojen opettajille, luennoitsijoille ja tiedekunnille, jotka ovat kiinnostuneita jakamaan ja kehittämään opetus- ja oppimiskäytäntöjä. Kutsumme sinut tapaamaan Unite-kollegoitasi kuudesta muusta eurooppalaisesta yliopistosta ja kuulemaan, miten opetusta ja oppimista edistetään eri kumppanuusyliopistoissa. Kaikki koulutukset järjestetään verkossa. 

Innostavat virtuaalitilat

Tiistaina 15. helmikuuta 2022, klo 10.30–12 (9.30–11 CET)

Tässä koulutuksessa keskustelemme ja ideoimme innostavia virtuaalitiloja, jotka tukevat yhteistoiminnallista, luovaa ja kommunikatiivista oppimista. Pääpaino on sen ymmärtämisessä, millaisia ​​virtuaalisia tiloja on olemassa, miten niitä käytetään kursseilla kommunikoinnin, yhteistyön ja luovuuden mahdollistamiseksi. Kerromme myös lyhyesti muista tulossa olevista koutuksista keväällä 2022.

Oppimistulokset

  • Saat tietoa inspiroivista virtuaalitiloista
  • Saat uusia ideoita virtuaalitilojen käyttämiseen kiinnostavien oppimistilanteiden luomiseen
  • Saat yleiskatsauksen kevään Unite-koulutuksista
  • Tutustut muiden Unite-yliopistojen henkilökuntaan, joiden kanssa voi jatkaa virtuaalitilojen kehittämisestä ja käyttöä

Muoto: Minipuheet, ideointi

Kouluttaja: Tomi Kauppinen, Aalto-yliopisto

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan ja se tapahtuu Uniten Metakampus-alustalla. Jos et ole ennen käyttänyt Metakampusta, kannattaa tarkistaa esitteen viimeiseltä sivulta, miten rekisteröinti tapahtuu. Ilmoittautumisaika päättyy 11.2.2022.

Aktiviteetteja - verkkoseminaareja, kursseja ja koulutustapahtumia - johtavat kumppanikorkeakoulujen pedagogiset asiantuntijat, ja ne ovat ilmaisia ​​Unite-yhteisölle. Kaikki koulutukset ovat englanniksi ja ne tapahtuvat verkossa. 

Lisätietoa

Esitteestä löytyy tietoa kaikista kevään 2022 aikana tarjolla olevista koulutuksista. Esite on englanniksi.

Yliopistoverkosto Unite!
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: