Tapahtumat

Koulutus opettajille: Emotionaalinen älykkyys etäopetuksessa ja -oppimisessa

Unite-yliopistoverkosto tarjoaa 14 pedagogista koulutustilaisuutta Aalto-yliopiston opettajille keväällä 2022. Mukaan ovat tervetulleita myös tohtoriopiskelijat ja post doc -tutkijat, joilla on opetusvastuuta. Työpaja keskittyy tunneälyn käyttöön parantamaan etäopetuksen ja -oppimisen laatua.
Kuva miehestä tietokoneella, joka odottaa ruudulla olevan tiedon mukaan tapahtumaa alkavaksi

Unite! tarjoaa 14 koulutuksen sarjan verkostonsa yliopistojen opettajille, luennoitsijoille ja tiedekunnille, jotka ovat kiinnostuneita jakamaan ja kehittämään opetus- ja oppimiskäytäntöjä. Kutsumme sinut tapaamaan Unite-kollegoitasi kuudesta muusta eurooppalaisesta yliopistosta ja kuulemaan, miten opetusta ja oppimista edistetään eri kumppanuusyliopistoissa. Koulutukset järjestetään verkossa. 

Emotionaalinen älykkyys etäopetuksessa ja -oppimisessa

Torstai 21.4.2022 klo 12-14.30 (11-13.30 CET)

"Emotionaalinen älykkyys etäopetuksessa ja -oppimisessa" keskittyy tunneälyn käyttöön parantamaan etäopetuksen ja -oppimisen laatua. Itsetietoisuus, itsesääntely, muu säätely ja empatia ovat käsitteitä, joita voidaan tutkia tunneälyn rajoissa pyrkien ymmärtämään, kuinka nämä käsitteet pätevät ja voivat olla hyödyllisiä etäopetuksessa ja -oppimisessa.

Koulutuksessa käsitellään tämän käsitteen keskeistä asemaa korkeakouluopetuksessa ja oppimisessa sekä sen opettajille ja opiskelijoille asettamia haasteita ja muunnetaan nämä ohjeiksi, joilla opiskelijat saadaan osallistumaan etäopetuksen aikana.

Oppimistulokset

• Pystyt kuvailemaan tunneälyn käsitteitä

• Käytät emotionaalisen älykkyyden käsitteitä verkko-opetuksessa

Kohderyhmä: yliopisto-opettajat

Kouluttaja: Isabel Gonçalves, sähköposti [email protected]

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan ja se tapahtuu Uniten Metakampus-alustalla. Jos et ole ennen käyttänyt Metakampusta, kannattaa tarkistaa esitteen viimeiseltä sivulta, miten rekisteröinti tapahtuu. Esite on englanniksi. Ilmoittautumisaika päättyy 14.4.2022.

Lisätietoa

Esitteestä löytyy tietoa kaikista kevään 2022 aikana tarjolla olevista koulutuksista. 

Aktiviteetteja - verkkoseminaareja, kursseja ja koulutustapahtumia - johtavat kumppanikorkeakoulujen pedagogiset asiantuntijat, ja ne ovat ilmaisia ​​Unite-yhteisölle. Kaikki koulutukset ovat englanniksi ja ne tapahtuvat verkossa. 

Yliopistoverkosto Unite!
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: