Tapahtumat

Koe Aalto-kampus! 2020

Koe Aalto-kampus 2020 -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua Aallon korkeakouluihin ja hakukohteisiin. Tapahtuma järjestetään virtuaalisena, ja tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Yhteinen ohjelma ja ilmoittautumisaikataulu on alustava, eli siihen saattaa vielä tulla muutoksia.
Koulukohtaiset ohjelmat tarkentuvat myöhemmin.
Students, Aalto University, photo: Unto Rautio

Tervetuloa tutustumaan Aalto-yliopiston korkeakouluihin ja koulutusohjelmiin!

Lukiolaiset ja muut yliopisto-opinnoista kiinnostuneet pääsevät tutustumaan opintoihin Aalto-yliopistossa 22.10.2020. Koe Aalto-kampus! -tapahtuma järjestetään tänä vuonna virtuaalitapahtumana (Zoom), ja tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Päivä alkaa koulujen esittäytymisellä, minkä jälkeen tarjolla on monipuolista ohjelmaa. Osa kouluista tarjoaa mahdollisuuden tutustua koulun tiloihin kuvayhteyden välityksellä. Tarjolla on myös työpajoja, miniluentoja sekä hakuinfotilaisuuksia.

Ilmoittaudu Koe Aalto-kampus! 2020 -tapahtumaan.

HUOM! Osa päivän ohjelmasta saatetaan nauhoittaa

Päivän ohjelma:

10.00-11.00 Aallon korkeakoulut esittäytyvät omissa Zoom-tiloissaan 

Kauppakorkeakoulu, Insinööritieteiden korkeakoulu, Kemiantekniikan korkeakoulu, Perustieteiden korkeakoulu, Sähkötekniikan korkeakoulu ja Taiteen ja suunnittelun korkeakoulu esittäytyvät. Paikalla on laitosten edustajia, opintokoordinaattoreita sekä eri ohjelmien opiskelijoita kaikilta Aallon aloilta.

11.00-12.00 Katso koulukohtaiset ohjelmat!

11.30-11.50 Hakuinfo suomenkieliseen tekniikan alan koulutukseen – Hakijapalvelut

12.00-14.15 Hakijapalvelut päivystävät chatissa!

Hae itsellesi kuppi kuumaa tai jotain virvoittavaa, ja tule kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Kuinka Aalto-yliopistoon haetaan? Mistä löydän Aallon koulutukset? Mitä täytän Opintopolkuun? Mikä on DIA/Kauppatieteiden yhteisvalinta? Mitä kynnysehto tarkoittaa? Millainen on taiteiden alan valinta? Millaiset ovat pääsykokeet eri aloilla?

Hakijapalveluiden Zoom-tilaan pääset oheisesta linkistä: https://aalto.zoom.us/s/66870943702

12.00-13.30 Bachelor's Programmes lounge - English Bachelor's Programmes present themselves and the Admission Services will tell you what is needed in order to apply. (In English)

  • 12.00-12.35 Bachelor's Programme in Economics and Bachelor's Programme in International Business present themselves. You will also learn about the admission criteria and how to apply.
  • 12.35-13.10 Bachelor's Programme in Science and Technology - five study options available. After the presentation, you will learn about the admission criteria and how to apply.
  • 13.10-13.30 Bachelor's Programme in Design. What are the studies like and how to apply?

12.00-13.00 Aalto Juniorin työpaja: Insinöörin origamit (osallistujamäärä max. 100 henkilöä)

Taitellaan paperista insinöörien origameja, kuten Yoshimura-kuviot. Tutustutaan miten origamien taittelua sovelletaan tekniikan alalla. Tarvitset sakset ja A4-koon paperia.

12.00-13.00 Aalto Juniorin työpaja: Visuaalisen ilmeen luominen (osallistujamäärä max. 100 henkilöä)

Työpajassa tutustutaan visuaalisen viestinnän ja imagonrakennuksen perusteisiin luomalla valitsemallesi henkilölle/tuotteelle/palvelulle logo, fonttiperhe ja värikartta. Tarvitset toimivan internetyhteyden ja oman tietokoneen.

12.00-13.10 Miniluennot

13.00-14.00 Aallon korkeakoulut esittäytyvät omissa Zoom-tiloissaan (Ohjelmat saattavat poiketa aamupäivästä)

Tarkista päivän ohjelma korkeakoulujen omien ohjelmien alta.

Tutustu koulujen tarkempaan ohjelmaan:

Korkeakoulujen esitykset

Suomenkieliset hakuinfot

English Bachelor's programmes lounge

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: