Tapahtumat

Kesäbuusti

Kesäbuusti on Aalto Ventures Programin suomenkielinen kesäkurssi, joka koostuu kymmenestä online-tapaamisesta ja jonka voi suorittaa kolmen tai viiden opintopisteen laajuisena.
Student at laptop. Photo by Aalto University / Aino Huovio

Mahdollisuuksien kesä 2020

Ovatko kesäsuunnitelmasi vielä auki? Haluatko täyttää kesäsi uusilla mahdollisuuksilla, oppia uutta ja ehkä tienata vähän rahaakin?

Vastatakseen nykyiseen poikkeukselliseen tilanteeseen Aalto Ventures Program järjestää yrittäjyysaiheisen kesäkurssin, Kesäbuustin. Tällä 3-5 opintopisteen kurssilla opit ymmärtämään paremmin omaa osaamistasi ja pohdit sen tuotteistamista. Lisäksi voit löytää uusia mahdollisuuksia hyödyntää taitojasi ja saada tuloja esimerkiksi kevytyrittäjinä.

Kesäbuusti

Jokainen on hyvä jossain, mistä joku muu on valmis maksamaan – Kesäbuusti auttaa sinua löytämään oman juttusi. Kesäbuusti on Aalto Ventures Programin suomenkielinen kesäkurssi, joka koostuu kymmenestä online-tapaamisesta ja jonka voi suorittaa kolmen tai viiden opintopisteen laajuisena. Osittain vertaisoppimiseen pohjautuvalla kurssilla otat vastuun omasta kesästäsi, keskityt omien osaamisalueittesi tunnistamiseen ja pohdit, miten omalla osaamisella voisi lähteä saamaan tuloja yrittäjänä. Lisäksi opit, miten hankkia lisätuloja kevytyrittäjänä helposti ja laillisesti. Kurssille osallistuminen ei kuitenkaan vaadi toiminimen perustamista; riittää, että haluat oppia lisää yrittäjyydestä – ja itsestäsi.

Mitä

Kesäbuusti on 10 viikon itsensäkehittämis- ja valmennuskurssi. Kuusi sessiota pidetään kesä/heinäkuussa ja viimeiset 4 sessiota elokuussa.Voit suorittaa kurssin joko 3 ects kurssina (kesä/heinäkuun sessiot) tai 5 ects kurssina (kaikki sessiot)

Viikottain pidämme yhden 2-3 tunnin online session. Session aikana käydään läpi edellisen viikon itsensäkehittämisharjoitusta, käydään läpi eri tapoja tunnistaa ja kehittää omaa osaamista sekä valmistellaan seuraavan viikon harjoitusta. 

Sessioiden välillä osallistuja tekevät itsenäisesti luennolla annettua viikkotehtävää.

Kokonaistyöaika, per viikko: 3 tuntia online ja 10 tuntia itsenäistä työskentelyä

Arvostelu

Hyväksytty/hylätty. Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan läsnäolo 5/6 tai 8/10 sessiosta ja kaikkien viikkotehtävien palatusta. 

Ilmoittautuminen

Esitiedot; Ei vaadittuja esitietoja

Ilmoittaudu Oodissa: https://oodi.aalto.fi/a/opettaptied.jsp?OpetTap=1143179311&html=1

Lisätietoja kurssista AVP:n opettajilta:

Håkan Mitts: [email protected]
Heidi Mikkonen: [email protected]
Johannes Kaira: [email protected]

Aalto Ventures Program
Aalto-yliopiston kesäkoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu