Tapahtumat

"Hamistagan" FLASH2 valotaiteen biennaalissa

Liisi Soroush (New Media design and production) ja Camilo Sánchez (Sound in New Media alumni) esittävät työnsä "Hamistagan" FLASH2 valotaiteen biennaalissa Suomenlinnassa.
flash2

Liisi Soroush (New Media design and production) ja Camilo Sánchez (Sound in New Media alumni), yhdessä Kaappo Lähdesmäen kanssa esittävät työnsä "Hamistagan" FLASH2 valotaiteen biennaalissa Suomenlinnassa. 

"
"Hamistagan" käsittelee keskustelua valvonnasta ja läpinäkyvyydestä sekä immateriaaliseen omistamiseen perustuvaa talouden muutosta. Interaktiivinen teos on sijoitettu alueelle, joka tunnistetaan myös sotahistoriassa. Teos reflektoi informaatioajan vallankäytön eri muotoja. Siinä tulkitaan reaaliaikaisia #flash2-, #flashbiennaali- ja muita teemaan liittyviä hashtageja, joita haravoidaan Instagramista, avaten dialogia menneen ja tämän ajan välissä. Kun dadaismi ja abstrakti ekspressionismi taidemuotoina auttoivat sodanjälkeisistä olosuhteista selviämisessä, nyt selfieiden ja hashtagien aikakaudella - erityisesti terroritekojen jälkeen - yksilö ilmaisee itseään: "Olen täällä, kaikki hyvin". Erityiset kiitokset Jyri Lahelmalle, Flash2 festivaaliryhmälle, viimeaikaisille inspiroiville keskusteluille Median laitoksen tohtoriohjelmassa professori Lily Diazin johdolla, sekä vierailijaluennoitsija Hasan Elahille. Lisäksi kiitos Open Knowledge of Finland ja The Reporters without Borders, opettavaisuudesta tematiikan parissa.

"

FLASH2 - Silmät auki Suomenlinna on Suomen valotaiteen seuran järjestämä, järjestyksessään toinen biennaalinäyttely.

Aukioloajat:
Nov 1st, 5-9 pm
Nov 2nd, 4-10 pm, Viaporin Kekri festival
Nov 3rd, 5-9 pm
Nov 6th, 5-9 pm
Nov 8th, 5-9 pm
Nov 9th, 5-9 pm
Nov 10th, 5-9 pm

Lisää tietoa festivaalista: https://flash228.webnode.fi/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu