Tapahtumat

Entrepreneurial Education Week

Tule mukaan muovaamaan yrittäjyysopetuksen tulevaisuutta! Tapahtumassa opit lisää Aalto-yliopiston tavasta opettaa yrittäjyyttä, saat ideoita omien kurssiesi kehittämiseen ja verkostoidut muiden opettajien kanssa.

Liput nyt saatavilla!
Entrepreneurial Education Week banner

Kaikki yliopisto-opiskelijat tarvitsevat yrittäjämäisiä taitoja ja ajattelutapoja tulevalla urallaan. Maailma muuttuu, ja niin muuttuvat myös työelämässä tarvittavat taidot. On selvää, että monet nykyisistä opiskelijoista tulevat osallistumaan projekteihin, joissa luodaan uudenlaista liiketoimintaa tai uusia tuotteita ja palveluita. Tähän he tarvitsevat uudenlaisia taitoja.

Entrepreneurial Education Week -viikon aikana Aalto-yliopiston opettajat yhdessä johtavien kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa jakavat osaamistaan yrittäjämäisiä taitoja opettavien kurssien kehittämisessä ja opettamisessa. Osallistujat pääsevät ottamaan osaa työpajoihin sekä opettajina että opiskelijoina, saavat ideoita ja inspiraatiota omien kurssiensa kehittämiseen ja oppivat integroimaan yrittäjämäistä opetusta eri oppiaineisiin. Näin osallistujat voivat toimia omissa organisaatioissaan yrittäjyysopetuksen muutosajureina.

Kaksipäiväinen summit-tapahtuma on tarkoitettu opettajille, jotka haluavat sisällyttää yrittäjämäisiä taitoja opetukseensa, yliopistojen yrittäjyysohjelmien koordinaattoreille sekä kaikille, jotka haluavat nähdä miten yrittäjyyttä opetetaan Aalto-yliopistossa. Osallistujilla on mahdollisuus tutustua Aallon yrittäjyysekosysteemiin osana etukäteistapahtumaa.

Ohjelma lyhyesti:

  • Train the Trainers etukäteistapahtuma: 9.–10.12.2019
  • Community day: 10.12.2019
  • Entrepreneurial Education Summit: 11.–12.12.2019
  • Voit ilmoittautua joko Train the Trainersiin, Summittiin tai molempiin!

Tarkempi ohjelma saatavilla osoitteessa: https://avp.aalto.fi/summit/. Tapahtuma järjestetään englanniksi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu