Tapahtumat

Beyond the Bio-Bubble - Solutions for a circular forest bioeconomy

FinnCERES- ja UNITE-lippulaivat järjestävät Brysselissä 30.11. hybriditapahtuman, jossa esitellään kiertobiotalouden tutkimusta ja kehitystä.
Beyond the Bio-Bubble event

Tervetuloa FinnCERES- ja UNITE-lippulaivojen järjestämään hybriditapahtumaan "Beyond the Bio-Bubble – Solutions for a circular forest bioeconomy" 30.11.2022 klo 15.15-18.00 (CET). Tapahtuma järjestetään kutsuvierastapahtumana Brysselissä, ja tilaisuus on avoin kaikille verkon kautta.

Tapahtuma valottaa kiertobiotalouden viimeisimpiä tutkimustuloksia ja uusien biopohjaisten materiaalien potentiaalia. Eurooppa on siirtymässä kohti vihreämpää tulevaisuutta. Tarkoituksellinen viherpesu on kuitenkin luonut vääriä mielikuvia ja monimutkaistanut tätä siirtymää. Jos katsomme hypeä pidemmälle, kiertobiotaloudella on valtavat mahdollisuudet vähentää fossiiliriippuvuuttamme, lisätä Euroopan resilienssiä ja ratkaista useita globaaleja kestävyyshaasteita. Kuinka voimme käyttää metsäluonnonvaroja kestävästi ja varmistaa samalla biologisesti monimuotoisten ekosysteemien säilyminen? Miten tutkittu tieto voi parhaiten tukea päätöksentekoa?

Lisätietoa ja rekisteröityminen

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: