Tapahtumat

Better Business — Better Society -seminaari: Liiketoiminta SOTE-sektorilla – mitä mahdollisuuksia ja missä rajat?

Better Business — Better Society -seminaarisarjan tavoite on tarjota koulumme alumneille ja kumppaneille mahdollisuus kuulla ja keskustella ajankohtaisista, yhteiskunnallemme tärkeistä aiheista. Seminaarisarja järjestetään kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17.00–18.30, pois lukien kesän ja joulun lomakaudet. Seminaarin jälkeen kutsumme osallistujat jatkamaan keskustelua viinilasillisen äärelle ravintola Arvoon.
Kuvassa vihreällä pohjalla pääpuhuja Teemu Malmin kuva sekä seminaarin otsikko

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen professori Teemu Malmi johdattaa meidät aiheeseen ”Liiketoiminta SOTE-sektorilla – mitä mahdollisuuksia ja missä rajat?”. Paneelikeskusteluun osallistuvat Business Finlandin Senior Director Minna Hendolin, Mehiläisen toimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpää, SDP:n kansanedustaja Aki Lindén ja Suomen Teollisuussijoitus Oy:n toimitusjohtaja Jan Sasse.

Tilaisuudessa pohditaan ensin, miten liiketoiminta voi osaltaan auttaa Suomen SOTE-ongelmien ratkaisemisessa ja missä menee yritystoiminnan ja julkisen toiminnan raja. Toisena teemana keskustellaan siitä, miten terveydenhuoltoon liittyvä liiketoiminta voi luoda nykyistä enemmän vaurautta Suomeen. Meillä on paljon mielenkiintoista ja arvokasta dataa ja osaamista sekä tekoälyssä että lääketieteellisessä teknologiassa. Mitä pitäisi tehdä, jotta näistä saataisiin täysi hyöty Suomelle?

Seminaariin  Kauppakorkeakoululle on kutsuttu Kauppakorkeakoulun alumnit sekä kutsuvieraat. Mikäli olet koulumme alumni, mutta et ole saanut kutsua tapahtumaan, käy päivittämässä tietosi AlumniCircleen, jotta saat jatkossa kutsun seuraaviin seminaareihin. 

Kaikki aiheesta kiinnostuneet voivat seurata livetaltiointia Kauppakorkeakoulun Facebookin kautta tai katsoa seminaarin jälkikäteen videona. Videotallenne päivitetään noin viikon kuluessa seminaarin jälkeen Better Business - Better Society -seminaarin sivulle: https://www.aalto.fi/fi/kauppakorkeakoulu/better-business-better-society-seminaarisarja

Lisätietoja tapahtumasta: [email protected]

Seuraa livetallennetta Kauppakorkeakoulun Facebook-sivulla:

Better Business – Better Society -seminaarisarja

Seminaarisarja Kauppakorkeakoulun ajankohtaisesta ja yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista järjestetään kuukauden ensimmäisenä torstaina, pois lukien kesän ja joulun lomakaudet.

Takaisin Better Business - Better Society seminaarisarjan sivulle
Picture of Better Business seminar
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: