Tapahtumat

Better Business — Better Society -seminaari: 'Data omaisuuseränä'

Kauppakorkeakoulun Better Business — Better Society -seminaarisarjassa käsitellään ajankohtaisia, yhteiskunnallemme tärkeitä aiheita kuukausittain.
BBBS Elias Rantapuska

Seuraa seminaarin online striimiä:

Omaisuuserä (asset) on voimavara, jolla voidaan tuottaa taloudellista ylijäämää. Torstaina 14.12. "Data omaisuuseränä" Better Business  —  Better Society -seminaaria moderoi Elias Rantapuska (rahoituksen professori ja Aalto University Data Hubin johtaja, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu). Seminaarissa keynote-puheenvuoron tarjoaa Timo Ritakallio, (Pääjohtaja, OP Ryhmä). Aiheeseen oman kulmansa tuo myös Kalle Salmela (Liiketoimintajohtaja, Duunitori). Kauppakorkeakoulun dekaani Timo Korkeamäki kertoo korkeakoulun terveiset. 

Laajat tietoaineistot ovat tukeneet päätöksentekoa ja toiminnanohjausta liiketoiminnassa jo vuosikymmeniä. Datan ja siitä saatavien oivallusten kääntäminen rahaksi ovat kuitenkin uudempi trendi. Tässä seminaarissa keskustellaan siitä, miten datalla voidaan tehdä menestyksekästä liiketoimintaa. Aiheen tärkeys on korostunut kulutuksen siirtyessä materiasta palveluihin, laskentakapasiteetin jatkaessa eksponentiaalista kasvuaan ja tekoälyn tuodessa uusia mahdollisuuksia laajojen aineistojen analysointiin ja visualisointiin. Puheenvuorot tarjoavat niin suuryrityksen kuin kasvuyrityksenkin näkökulman asiaan kahdelta dataintensiiviseltä yritykseltä.   

Kutsu livetapahtumaan lähetetään Kauppakorkeakolun kutsuvieraille, tukijoille, kumppaneille sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun alumneille. Seminaarin online-striimi on avoin kaikille. 

Better Business – Better Society -seminaarisarja

Seminaarisarja Kauppakorkeakoulun ajankohtaisesta ja yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista järjestetään kuukauden ensimmäisenä torstaina, pois lukien kesän ja joulun lomakaudet.

Takaisin Better Business — Better Society -seminaarisarjan sivuille
Picture of Better Business seminar

Yhteystiedot

School of Business Alumni Relations

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu