Tapahtumat

Back to Work -sarja: Työpahoinvointipuheesta työhyvinvointitekoihin? - Jari Hakanen

Aalto-yliopiston Future of Work -hanke käynnistää tapahtumasarjan Back to Work – Miten rakennamme yhdessä sosiaalisesti kestävämmän työn tulevaisuuden?
Jari Hakanen and Hertta Vuorenmaa

Miten rakentaa sosiaalisesti kestävämpää työelämää? Miten lähestyä työtä sosiaalisesti kestävästi ja rakentaa parempaa resilienssiä yksilöille, organisaatioille ja yhteiskunnille, säilyttää arvostus ja humaanius töissä, pitää huolta ajattelustamme, aivoistamme, johtaa kestävämmin ja yleisesti pitää itsestämme parempaa huolta henkisesti, fyysisesti ja tunteita sivuuttamatta? Asiantuntijamme puhuvat kukin omasta kulmastaan ja syväluotaavat omaa osaamisaluettaan.  Lue enemmän Back to Work -sarjasta tästä 

Tervetuloa Aalto-yliopiston uuteen haastattelusarjaan Back to Work – Miten rakennamme yhdessä sosiaalisesti kestävämmän työn tulevaisuuden?. Haastattelusarja on osa Aalto-yliopiston Future of Work -hanketta ja on avoinna kaikille Aalto-yliopiston YouTube-kanavalla. 

Haastattelusarjan viides osa julkaistaan 9.2.2022 15.00 EET vieraana Työterveyslaitoksen (TTL) tutkimusprofessori Jari Hakanen. Miten voimme päästä työpahoinvointipuheesta työhyvinvointitekoihin? Miten paremmalla johtamisella päästään parempaan työelämään? Haastattelua moderoi tutkimusjohtaja Hertta Vuorenmaa. Tapahtuman kieli on suomi.

Esitä kysymyksesi puhujalle tästä.

Hilkka Olkinuoran haastattelun, löydät täältä.

Esa Saarisen haastattelun, löydät täältä.

Kiti Müllerin haastattelun, löydät täältä.

Jari Hakanen profile picture

Jari Hakanen on Työterveyslaitoksen (TTL) tutkimusprofessori

Jari Hakanen on jo yli 20 vuotta tutkinut työhyvinvoinnin näkökulmasta suomalaista työelämää: hyvää johtamista ja aloitteellista oman työn tuunaamista, työn ja muun elämän yhteensovittamista sekä mielenterveyttä ja työkykyä hyvinvoinnin: työn imu, työuupumus, työssä tylsistyminen, työholismi, näkökulmista. Hän on myös ollut kehittämässä ja toteuttamassa monia kehittämishankkeita mainituista teemoista. Hän on saanut muun muassa työympäristötyön kehittämisen kultaisen erityisansiomitalin sekä hyvän työelämän puolestapuhuja- ja vuoden suomalainen työelämätutkija-tunnustuspalkinnot.

Back to Work – Miten rakennamme yhdessä sosiaalisesti kestävämmän työn tulevaisuuden?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: