Tapahtumat

Back to Work -sarja: Tietotyöläisen henkinen ja fyysinen suorituskyky 2020-luvulla - Heikki Huovinen

Aalto-yliopiston Future of Work -hanke käynnistää tapahtumasarjan Back to Work – Miten rakennamme yhdessä sosiaalisesti kestävämmän työn tulevaisuuden?
Aalto University students. Photo by Unto Rautio.

Miten rakentaa sosiaalisesti kestävämpää työelämää? Miten lähestyä työtä sosiaalisesti kestävästi ja rakentaa parempaa resilienssiä yksilöille, organisaatioille ja yhteiskunnille, säilyttää arvostus ja humaanius töissä, pitää huolta ajattelustamme, aivoistamme, johtaa kestävämmin ja yleisesti pitää itsestämme parempaa huolta henkisesti, fyysisesti ja tunteita sivuuttamatta? Asiantuntijamme puhuvat kukin omasta kulmastaan ja syväluotaavat omaa osaamisaluettaan. Lue enemmän Back to Work-sarjasta tästä.

Tervetuloa Aalto-yliopiston uuteen haastattelusarjaan Back to Work – Miten rakennamme yhdessä sosiaalisesti kestävämmän työn tulevaisuuden?. Haastattelusarja on osa Aalto-yliopiston Future of Work -hanketta ja on kaikkien katsottavissa Aalto-yliopiston YouTube-kanavalla. 

Haastattelusarja neljäs osa julkaistaan 19.1.2022 15.00 EET. Vieraan on Hintsa Performancen senior valmentaja Heikki Huovinen. Moottoriurheilun ja Formula 1:n valmennuksen jälkeen Heikki siirtyi yritysvalmennukseen. Hän keskustelee sekä fyysisen että mielen hyvinvoinnin ylläpitämisestä työssä. Haastattelua moderoi tutkimusjohtaja Hertta Vuorenmaa. Tapahtuman kieli on englanti.

Esitä kysymyksesi puhujalle tästä.

Seuraava haastattelu on helmikuussa. Vieraana Jari Hakanen, Työterveyslaitoksen (TTL) tutkimusprofessori.

Hilkka Olkinuoran haastattelun, löydät täältä.

Esa Saarisen haastattelun, löydät täältä.

Kiti Müllerin haastattelun, löydät täältä.

picture of Heikki Huovinen

Heikki Huovinen on senior valmentaja Hintsa Performancessa, ja hänet rekrytoi alun perin yrityksen perustaja Aki Hintsa. Moottoriurheilun ja Formula 1:n valmennuksen jälkeen Heikki siirtyi yritysvalmennukseen. Hän jakaa tietämyksensä siitä, kuinka toimia optimaalisella tasolla.

Back to Work – Miten rakennamme yhdessä sosiaalisesti kestävämmän työn tulevaisuuden?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: