Tapahtumat

Back to Work: Arvot, arvio, arvostus – Hilkka Olkinuora

Aalto-yliopiston Future of Work -hanke käynnistää tapahtumasarjan Back to Work – Miten rakennamme yhdessä sosiaalisesti kestävämmän työn tulevaisuuden?
4 students sitting around table

Miten rakentaa sosiaalisesti kestävämpää työelämää? Miten lähestyä työtä sosiaalisesti kestävästi ja rakentaa parempaa resilienssiä yksilöille, organisaatioille ja yhteiskunnille, säilyttää arvostus ja humaanius töissä, pitää huolta ajattelustamme, aivoistamme, johtaa kestävämmin ja yleisesti pitää itsestämme parempaa huolta henkisesti, fyysisesti ja tunteita sivuuttamatta? Asiantuntijamme puhuvat kukin omasta kulmastaan ja syväluotaavat omaa osaamisaluettaan.  Lue enemmän Back to Work -sarjasta tästä 

Tervetuloa Aalto-yliopiston uuteen haastattelusarjaan Back to Work – Miten rakennamme yhdessä sosiaalisesti kestävämmän työn tulevaisuuden?. Haastattelusarja on osa Aalto-yliopiston Future of Work -hanketta ja on avoinna kaikille Aalto-yliopiston YouTube-kanavalla. 

Haastattelusarja alkaa pastori ja toimittaja Hilkka Olkinuoran kanssa 21. syyskuuta. Hilkka keskustelee teemasta  Arvot, arvionti ja arvostus. Kuinka tasapainottaa arvoja, arviointia ja arvostusta organisaatioissa. Keskustelu sisältää elementtejä ihmisen perusominaisuuksista, kuten häpeästä ja syyllisyydestä ja siitä, miten selviytyä niistä työssä. Haastattelua moderoi tutkimusjohtaja Hertta Vuorenmaa. Tapahtuman kieli on englanti.

Esitä kysymyksesi puhujalle tästä.

Seuraava haastattelu on 14. lokakuuta professori Esa Saarisen kanssa. Marraskuun vieras on neurologi ja professori, Kiti Müller. Professori Jari Hakanen vierailee joulukuussa. Sitten aloitamme uuden vuoden hyvin tammikuussa Hintsa Performancen senior valmentaja Heikki Huovisen kanssa, joka keskustelee sekä fyysisen että mielen hyvinvoinnin ylläpitämisestä työssä.

Hilkka Olkinuora

Hilkka Olkinuora on journalisti, rovasti, neuvonantaja, ja isoäiti. Hilkka on kirjallisuuden ja lehdistöopin hum.kandi Tampereen yliopistosta. Hän oli teollisuuden viestinnän aloittajia, työpaikkana Tampella. Työskenteli taloustoimittaja Talouselämässä ja Suomen Kuvalehdessä, erityisalana johtajuus, sekä päätoimittaja Pohjoismaiden suurimmassa talouslehdessä Kauppalehdessä.

Back to Work – Miten rakennamme yhdessä sosiaalisesti kestävämmän työn tulevaisuuden?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: