Tapahtumat

Artikkeliväitöskirjan yhteenveto -työpaja

Tervetuloa mukaan artikkeliväitöskirjan yhteenveto- työpajoihin, joita järjestetään lukuvuonna 2024-2025 suomeksi ja englanniksi (erilliset työpajat).
Photo_Writing outdoors_designed by Freepik.

Tohtorinkoulutuspalvelut ja Kielikeskus järjestävät artikkeliväitöskirjan yhteenveto -työpajoja suomeksi ja englanniksi Teams-välitteisesti. Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajakertaan. Löydät englanninkieliset työpajat sivulta: Workshop on writing article thesis summary (aalto.fi)

Suomenkielisiä työpajoja järjestetään lukuvuoden aikana neljänä keskiviikkona:

Syksy 2024

2.10. ja 13.11.

Kevät 2025

12.3. ja 9.4.

Työpajojen yhteydessä paneudutaan tietopohjaisesti siihen, millaisista asiaelementeistä artikkeliväitöskirjan yhteenveto rakennetaan ja miten. Samassa yhteydessä käsitellään kokonaistyöhön peilaten myös keskeiset tieteellisen tutkimusartikkelin rakenteet: klassiset Swalesin johdannon rakennemalli ja Dudley-Evansin päätännön malli. Ne kytketään pohja-aineksina yhteenvedon rakentamiseen.

Työpajoissa on mahdollista myös vertaispalautetarkasteluun. Sen määrittää pajaan osallistuvien työvaihe. Jos väitöskirjan yhteenvetoversio on jo saanut säädyllisen muotonsa, on viisasta ikään kuin testauttaa sitä vastaanottajataholla.

Suomenkielisten työpajojen fasilitaattorina ja ohjaajana toimii tutkimus- ja tiedeviestinnän asiantuntija Sonja Kniivilä. Ilmoittaudu Sonjalle ([email protected]), niin saat häneltä Teams-linkin.

Tutustu myös

Drawing of a stack of books, with notes between the pages of the books.

Väitöskirja Aalto-yliopistossa

Ohjeita, työkaluja ja tietoa väitöskirjoista Aalto-yliopistossa

Tohtorinkoulutus
Drawing of two doctoral students each holding a paper, with doctor's hats shining on their heads.

Tohtoriopintojesi loppuvaiheessa

Ohjeita esitarkastukseen ja väitökseen, väitöskirjan viimeistelyyn, riiputukseen jne.

Tohtorinkoulutus

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: