Tapahtumat

Aawsum!

Kesäjuhla kaikille Aallon opiskelijoille!
AAWSUM
Aawsum campus

Kesäkuu on yliopistossa juhlien aikaa. Tänä vuonna Seremoniaviikolla järjestetään Graduation Partyn ja promootioiden tilalla kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille virtuaalinen Aawsum! -juhla.

Vuosi on ollut haastava, ja ansaitsemme hetken rentoutumiselle. Aawsum! on iloinen kohtauspaikka kaikille, varsinkin ensimmäisen vuoden opiskelijoille, jotka eivät välttämättä ole päässeet kampukselle kertaakaan.

Juhlit saavutuksiasi uusien ja vanhojen kavereiden kanssa, kierrät virtuaalikampusta, tutustut kiltojen ja kerhojen toimintaan, kannustat kavereitasi ruudussa. Ja ennen kaikkea vietät heidän kanssaan kivaa kesäpäivää.

Ohjelma (kellonajat suuntaa-antavia)

(16.15) Päälava: DJ Henqi
16.30 - 17.00 Aawsum! päälava: A!Top musavideon ensiesitys, haastatteluja, kesäterveisiä
17.00 - 17.30 Kruisaa teemahuoneissa ja tartu uusiin harrastuksiin kuten tankotanssi tai japanilainen kulttuuri
17.30 - 18.00 Päälava: DJ Henqi ja bilemusaa

Ohjelma lähetetään kampukselta suorana. Torstaina julkaistaan osallistumislinkki. Alla olevan linkin kautta pääset tekemään tapahtuma-alustalle osallistujaprofiilin, joka voi myös olla anonyymi. Mutta huomaathan, että opiskelukaverisi eivät silloin tunnista sinua chateissa.

Voit myös koota kaveriporukan yhteiseen Aawsum! -katsomoon vaikka Zoomissa.

Siirry tapahtumaan: Aawsum! (linkki).

Ongelmia virtuaalitapahtumaan osallistumisessa?

  1. Suosittelemme käyttämään tietokonetta virtuaalitapahtumaan osallistumiseen. Mobiililaitteella osallistumisessa voi olla rajoitteita.
  2. Suosittelemme käyttämään Chrome -selainta. Varmista myös, että selain on päivitetty. Muilla selaimilla tai vanhentuneilla versioilla virtuaalikokemus voi heikentyä.
  3. On suositeltavaa sulkea muut ohjelmistot ja välilehdet tapahtuman ajaksi.
  4. Jos koet ääni- tai kuvaongelmia, kirjaudu ulos, päivitä tai uudelleenkäynnistä selainikkuna.
  5. Palomuurit saattavat haitata virtuaalitapahtuma-alustan toimintaa. Toimivuuden takaamiseksi salli UDP-yhteydet osoitteesta jvb.liveto.io porteista 30300-30500.
  6. Jos et pääse tapahtumaan ota yhteyttä Minna Pajariin: minna.pajari (at) aalto.fi, 050 571 0526
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: