Tapahtumat

Aalto-yliopiston perhepäivä

Tule viettämään iloinen päivä kampuksella – pidetään hauskaa yhdessä!
Aalto Family Day 2022

Aalto-yliopisto toivottaa henkilökunnan ja alumnit perheineen sydämellisesti tervetulleiksi Aallon kampukselle Otaniemeen 10. syyskuuta 2022.

Luvassa on vauhdikas ja jännittävä päivä täynnä nähtävää ja tehtävää kaiken ikäisille. Tapahtumassa voit kulkea Väreen aulasta Kauppakorkeakoulun kautta Maarintie 8 aulaan ja kokea ja nähdä tiedettä, taidetta ja tekniikkaa.

Haluaisitko ajaa sähköajoneuvoilla, oppia piirtämään kuin insinööri tai haastaa perheesi autoratakisassa? Vai kiinnostaisiko sinua kuulla matkasta Antarktikselle, lähteä virtuaalimatkalle avaruuteen tai ottaa osaa vaahtokarkkihaasteeseen? Näitä ja paljon muuta ohjelmaa on tarjolla koko Aalto-yliopiston yhteisessä perhepäivässä syyskuussa.

Mukana perhepäivässä on myös Food & Co ravintola A Bloc, josta voit ostaa koko perheelle lounasta tai pientä suolaista ja makeaa.

Merkitse ajankohta jo muistiin ja tule viettämään kanssamme hauska ja mielenkiintoinen päivä. Julkaisemme tarkemman ohjelman tällä sivulla kesän aikana.

Mimi ja Kuku

Naurun, laulun ja liikkumisen riemua lapsille ja lapsenmielisille tuo Mimi-prinsessa ja Kuku-leijona sekä tiedetemppuja esittelee tv:stä tuttu Tutkija Pii!

Shimmering Wood sneaker designed by by Noora Yau & Konrad Klockars. Photo: Kalle Kataila

Tapahtumassa voit myös tutustua tutkimuksen ja muotoilun yhteistyötä esittelevään Designs for a Cooler Planet -festivaaliin, jonka tiede- ja muotoilunäyttely koostuu yli 20 projektista. Aallon tutkijat, muotoilijat ja yrittäjyysyhteisö kutsuvat sinut kokemaan, mitä Elämä 1.5 voisi olla. 

Kysyttävää?

Nicoletta Michieletto

Tuottaja

Susanna Ritala

Career Design Lab asiantuntija, Alumnien elämänlaajuinen oppiminen ja yhteisön kehittäminen
Aalto Family Day 2022
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu