Tapahtumat

Aalto Service Testing Lab

Testauslaboratorio on yhden päivän pop-up -piste, jossa palvelumuotoilun BA-opiskelijat keräävät palautetta kehittämistään Aalto-yliopiston palvelukonseptin prototyypeistä. Palvelukonseptit on suunniteltu opiskelijoiden, Aallon henkilöstön ja potentiaalisten työnantajien tarpeiden pohjalta.
Aalto Services Testing Lab

Kuusi palvelumuotoilun peruskurssin opiskelijatiimiä testaa kehittämiään palveluideoitaan. Voit poiketa antamaan palautetta milloin tahansa maanantaina 8. huhtikuuta klo 12.00–18.00 välillä Otakaari 1:n Y-aulassa. 

Kaikki Aallon opiskelijoiden sekä akateemisen ja palveluiden henkilökunnan palaute on erittäin arvokasta kurssin opiskelijoille. Tapahtuma on avoin kaikille, eikä palautteen antaminen vie montaa minuuttia. Tule katsomaan, miten kandidaattiopiskelijat kehittäisivät Aalto-yliopiston palveluita käyttäjien näkökulmasta.

Testauslaboratorio on osa BA-palvelumuotoiluprojektikurssia (MUO-C3011), jossa opiskelijat ovat perehtyneet palveluiden suunnitteluprosessiin sekä käyttäneet palvelumuotoilutyökaluja oikeiden palveluiden kehittämiseen. Projektikurssin toimeksiantajana on Aalto-yliopisto.

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu