Tapahtumat

Aalto Day One 7.9.2021

Aalto-yliopiston lukuvuoden 2020-2021 avajaiset toteutettiin tänä vuonna suorana online-lähetyksenä. Palaa tunnelmiin katsomalla avajaisseremonian tallenne.
Aalto Day One of the Academic year 2021–2022 event image

Kiitos, että olit mukana Aalto Day Onessa!

Palaa tunnelmiin katsomalla avajaisseremonian tallenne tästä linkistä.

Osallistuminen virtuaaliseen Aalto Day One -tapahtumaan

Vaikka emme välttämättä kaikki pääse tapaamaan toisiamme kampukselle, tahdomme kutsua koko yhteisön kotoa, toimistolta, mökiltä tai vaikka puistoista mukaan yhteiseen avajaispäivän tunnelmointiin virtuaalitapahtuma-alustalle. Jaa kokemuksesi avajaisista: kirjautuneena tapahtuma-alustalle voit osallistua keskusteluun suoran verkkolähetyksen aikana ja ehdottaa kysymyksiä tuoreelle Aalto-professorille.

Aalto Day One -ohjelma suorana lähetyksenä tiistaina 7.9. klo 13.15 alkaen.

Linkin kautta pääset tekemään tapahtuma-alustalle osallistujaprofiilin, joka voi myös olla anonyymi. Mutta huomaathan, että muut osallistujat eivät silloin tunnista sinua chatissa.

Siirry tapahtumaan: Aalto Day One (Liveto-alusta).

Ongelmia virtuaalitapahtumaan osallistumisessa?

  • Suosittelemme käyttämään tietokonetta virtuaalitapahtumaan osallistumiseen. Mobiililaitteella osallistumisessa voi olla rajoitteita.
  • Suosittelemme käyttämään Chrome-selainta. Varmista myös, että selain on päivitetty. Muilla selaimilla tai vanhentuneilla versioilla virtuaalikokemus voi heikentyä.
  • On suositeltavaa sulkea muut ohjelmistot ja välilehdet tapahtuman ajaksi.
  • Jos koet ääni- tai  kuvaongelmia, kirjaudu ulos, päivitä tai uudelleenkäynnistä selainikkuna.
  • Palomuurit saattavat haitata virtuaalitapahtuma-alustan toimintaa. Toimivuuden takaamiseksi salli UDP-yhteydet osoitteesta jvb.liveto.io porteista 30300-30500.
  • Jos et pääse tapahtumaan, ota yhteyttä Laura Karvoseen: laura.karvonen (at) aalto.fi, 050 476 0737.

Aalto Day One ohjelma

Tiistai 7.9.2021

Avajaisseremonia – verkkolähetyksenä
13.15
Avataan yhdessä Aalto-yliopiston uusi lukuvuosi 2021–2022! Avajaisseremonian verkkolähetys kampuksen livestudiolta käynnistää yhteisen lukuvuotemme esittelemällä aaltolaista osaamista ja tulevaisuuden tekijöitä. Avajaislähetys päättyy noin kello 14.20.

Aalto Party – verkkolähetyksenä
14.30
Avajaisseremonian jälkeen Aallon erityisasema- ja harrastusyhdistykset tuottavat innostavaa ja osallistavaa sisältöä juhlaväelle. Valloittavat opiskelijajuontajamme Elisa Jokinen, Toni Laurén ja Imran Shamsul johdattelevat meidät Aalto Partyn opiskelija-aktiviteetteihin ja opetuksesta vastaava vararehtori, Petri Suomala, toivottaa meidät tervetulleiksi. Pääsemme myös nauttimaan harrastuksista, urheilusta, musiikista, kuoroista – jopa tankotanssista, mainitaksemme vain muutamia. Monipuolista ohjelmaa on tarjolla parin tunnin ajan. Tule mukaan seuraamaan ohjelmaa, mitä muuta opiskelijaelämä voi olla kuin vain opiskelua!

Huomaathan, että sisäänkirjautuneena voit osallistua tapahtuman chattiin, sekä katsoa videoita, joita ei kirjautumatta näe.

Avajaiset suorana verkkolähetyksenä

Voit myös seurata avajaispäivän ohjelmaa suorana lähetyksenä tältä sivulta, mutta huomaathan, että chat-ominaisuus on ainoastaan käytettävissä virtuaaliseen tapahtumaan kirjautuessa (Liveto-alusta, linkki yllä).

Lisätietoa 
Minna Pajari, tuottaja | [email protected] | 050 571 0526 
Tarja Peltoniemi, tuottaja, opiskelijayhteistyö | [email protected] | 050 532 3817 
Jessica Sinikoski, viestintäpäällikkö | [email protected] | 050 590 5818 

Tietosuojailmoitukset 

#aaltouniversity #aaltoday1

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu