Perustieteiden korkeakoulu

Nelli Lähteenmäen uskomaton tarina

Aalto-yliopistosta diplomi-insinööriksi valmistunut Nelli Lähteenmäki on ehtinyt saavuttaa paljon.

Nelli Lähteenmäki. Kuvaaja: Mikko Raskinen

Nellin Fifth Corner -yrityksen YOU-sovellus on auttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailman elämään terveellisempää elämää. Sovelluksesta vakuuttui mm. tunnettu huippukokki Jamie Oliver, joka toimii myös YOUn asiantuntijana.YOU-sovellus kannustaa ihmisiä kohti terveellisiä elintapoja pienten päivittäisten valintojen avulla. Psykologit ovat ylistäneet tätä lähestymistapaa, sillä yhdessä yössä tehty kokonaisvaltainen elämäntaparemontti on työläs ja onnistuu harvalta. Pienet teot ratkaisevat.

Nelli kertoo saaneensa Aalto-yliopistosta hyvän alun yrittäjyyteen. Kansainvälisyys on ollut läsnä koko ajan. Nelli teki diplomityönsä ulkomailla, ja viihtyy edelleen San Franciscossa.  

Aallossa mahdollisuus monialaisuuteen houkutteli myös: teknillisten tieteiden ja kauppatieteiden yhdistäminen oli hedelmällistä.

"Rakastin opiskelijaelämää", Nelli nauraa.

"Kukapa sitä ei rakastaisi."

YOU-sovelluksen esittelyvideo  

Aalto-yliopistosta saat enemmän kuin tutkinnon – kuten arvokasta osaamista, kokemusta ja verkostoja. Valitse itsellesi sopivin koulutusohjelma laajasta valikoimastamme ja löydä lisätietoa hakemisesta: aalto.fi/studies.

#madeinaalto esittelee aaltolaisten saavutuksia.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: