Palvelut

Tervetuloa Aalto University Shopiin

Otaniemessä sijaitsevasta Aalto University Shopista löydät Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja alumnien suunnittelemia tuotteita, Aalto ARTS Books -kustantamon kirjoja sekä suosittuja Aalto-tuotteita.
Aalto University Shop

Kauppakeskus A Blocissa Otaniemessä sijaitseva Aalto University Shop avattiin syksyllä 2018. Löydät kaupasta Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja alumnien suunnittelemia tuotteita, Aalto ARTS Books -kustantamon kirjoja sekä suosittuja Aalto-tuotteita, kuten huppareita, pipoja ja muistikirjoja.

Aalto University Shop
Jolanda Jokisen suunnittelemia postikortteja Aalto University Shopissa

Opiskelijoiden ja alumnien tuotteet

Kauppa toimii näyteikkunana Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja alumnien töille: Valikoimassa on sekä uniikkeja teoksia että piensarjatuotteita, esimerkiksi keramiikkaa, julisteita, lasituotteita ja koruja. Tällä hetkellä tuotteita on yli 30 opiskelijalta ja alumnilta, ja valikoimaa laajennetaan jatkuvasti. Kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat voivat ehdottaa töitään kauppaan.

Aalto ARTS Booksin kirjoja

Aalto ARTS Books

Myytävänä on uusimpia Aalto ARTS Booksin kirjoja taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin aloilta. Koko kirjavalikoima on tilattavissa verkkokaupassa. Halutessasi voit noutaa verkkokaupan kautta tekemäsi tilaukset kaupasta ilman postituskuluja.

Students sitting and reading in the Learning Centre. Aalto University / Unto Rautio

Yliopistotuotteita

Kaupassa on laaja valikoima Aalto-yliopiston tunnuksin varustettuja vaatteita, asusteita ja paperituotteita, jotka sopivat sekä lahjaksi että itselle. Esimerkiksi yksi suosituimmista tuotteista, Made in Aalto University -svetari, on saatavana mustana ja harmaana hintaan 39 euroa.

Aalto University Shop

Tervetuloa!

Aalto University Shop

Otaniementie 12

02150 Espoo

Avoinna: maanantai - perjantai klo 9:00 - 17:00

Tiedustelut: [email protected], +358 50 472 6600

Tuote-ehdotukset, opiskelijoiden ja alumnien tuotteet: Anni Kääriä, [email protected] 

Aalto ARTS Books: Suvi-Kukka Salonen, [email protected]

Muut kauppaan liittyvät asiat: Daniel Abild, [email protected] 

Tätä palvelua tarjoaa:

Viestintäpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: