Palvelut

TeliaSign sähköinen allekirjoitus

Aalto Sign korvaa tällä hetkellä käytössä olevat allekirjoitustyökalut TeliaSignin ja DocuSignin. Myös kaikki TeliaSignin kautta toimivat integraatiot, kuten sähköinen päätöslomake, tullaan siirtämään kevään 2023 aikana Aalto Signiin.
TeliaSign etusivu

TeliaSign poistumassa käytöstä. Käytä uutta Aalto Sign -palvelua sähköisiin allekirjoituksiin.

Aalto Sign – sähköinen allekirjoituspalvelu | Aalto-yliopisto

Aalto Signin ohella Aalto-yliopistossa on vielä kesään 2023 asti käytössä myös TeliaSign-työkalu sähköisiin allekirjoituksiin. Kaikki työntekijät voivat käynnistää allekirjoitusprosesseja ja allekirjoittajina voi olla kuka tahansa myös yliopiston ulkopuolelta. Sähköinen allekirjoittaminen TeliaSignissa tehdään vahvalla tunnistautumisella käyttäen suomalaista pankkitunnusta tai mobiilivarmennetta.

Pääset palveluun kirjautumalla osoitteessa https://aalto.allekirjoitus.fi/

Kirjaudu TeliaSigniin Aalto-käyttäjätunnuksillasi valitsemalla kielestä riippuen "AD Kirjaudu sisään "AD sign in". Käyttöliittymän kielen voi vaihtaa kirjautumisen jälkeen.

Suosittelemme käyttämään Aalto-yliopiston mobiilivarmennetta sopimusten allekirjoituksissa. Kaikissa Aalto-yliopiston liittymissä on mobiilivarmenne käytössä. Muista aktivoida varmenne ennen käyttöä. 

TeliaSign-allekirjoituspalvelua voidaan käyttää myös osana työnkulkuja dokumenttien vahvaan sähköiseen allekirjoittamiseen. Esimerkiksi yliopiston päätöksenteko tehdään ensisijaisesti sähköisen päätöslomakkeen kautta, joka käyttää allekirjoituspalvelua. Ks. Linkki alta.

Ohjeita

Aalto Sign main image

Aalto Sign – sähköinen allekirjoituspalvelu

Aalto-yliopistossa on käytössä allekirjoituspalvelu Aalto Sign. Kaikki yliopiston työntekijät voivat lähettää palvelun kautta dokumentteja allekirjoitettavaksi ja palvelun kautta lähetettyjä allekirjoituspyyntöjä voi allekirjoittaa kuka tahansa myös yliopiston ulkopuolelta. Palvelu on Sarake Oy:n tarjoama.

Palvelut
Mobile Id logo

Mobiilivarmenteen käyttöönotto

Ohjeet mobiilivarmenteen käyttöönottoon Aalto-yliopiston puhelinliittymässä.

Palvelut

Lyhyt ohje TeliaSign allekirjoitusprosessiin

Select AD Log in or AD kirjaudu sisään depending on language to log in

Kirjaudu Telia Signiin valitsemalla kielestä riippuen "AD Kirjaudu sisään "AD sign in". Käyttöliittymän kielen voi vaihtaa kirjautumisen jälkeen.

Initiate the process by selecting Signature Request

Käynnistä allekirjoitusprosessi allekirjoituspyyntö-valinnalla.

Signature request form

Täytä tarvittavat tiedot ja lataa allekirjoitettava dokumentti tai dokumentit. Tarvitset allekirjoittajista sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot allekirjoituskutsujen lähettämistä varten.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: