Palvelut

Rahoitusta ERC-hauissa menestyneille

Perustieteiden korkeakoulu myöntää vuodesta 2017 alkaen European Research Councilin (ERC) rahoitushauissa menestyneille tutkijoille rahoitusta. Rahoitusmahdollisuutta laajennettiin syksyllä 2022 siten, että sitä on mahdollista hakea myös ERC:n rahoittaman projektin laitehankintaan tai muihin kokeellisen tutkimuksen kuluihin.

Perustieteiden korkeakoulu myöntää vuodesta 2017 alkaen European Re-search Council:in (ERC) rahoitushauissa menestyneille tutkijoille rahoitusta seuraavin kriteerein:

  1. Hakija on saanut Starting, Consolidator, tai Advanced Grant -haun ensimmäisellä kierroksella arvion A (A invited tai A not invited), mutta ei saanut kyseisessä haussa ERC-rahoitusta. Tällöin koulu myöntää hankkeeseen 100 000 €:n rahoituksen erillisen tutkimussuunnitelman perusteella. Rahoitusta kannustetaan käytettäväksi ERC-hakemuksessa kuvatun tutkimuksen käynnistämiseen, jonka avulla voi parantaa hakemustaan seuraavaa ERC-hakukierrosta varten. Tutkimussuunnitelman pituus on korkeintaan kaksi sivua, ja sen lisäksi toimitetaan allekirjoitettu hakulomake. Dokumentit toimitetaan pdf-muodossa kehityspäällikkö Marja Niemelle ([email protected]).
  2. ERC-rahoituksen saaneille tutkijoille korkeakoulun rahoitus myönnetään tarvittaessa ERC-projektin päättyessä ns. ramp down/siltarahana. Ramp down -suunnitelma tehdään viimeistään projektin kolmantena vuonna ja neuvotellaan dekaanin ja laitoksen kanssa tapauskohtaisesti. Vaihtoehtona siltarahalle korkeakoulu myöntää tarpeen mukaan rahoitusta ERC:n rahoittaman projektin laitehankintaan tai muihin kokeellisen tutkimuksen kuluihin, joita ei voida kattaa ERC-rahoituksella tai muulla rahoituksella. Rahoitusta voidaan myöntää enintään 150 000 € ja sitä haetaan hakulomakkeella, joka toimitetaan pdf-muodossa kehityspäällikkö Marja Niemelle ([email protected]). Koulun rahoituksen voi mainita jo ERC-hakemuksessa. Grant Writerit ja tutkimusasiamiehet neuvovat, kuinka tämä kannattaa muotoilla. Mikäli koulun rahoitusta ei ole mainittu ERC-hakemuksessa, täytyy suunnitelma rahoituksen käytölle kirjata hakulomakkeelle.

Lisätietoja

Sähkötekniikan korkeakoulun rahoitus ERC-hauissa menestyneille

Rahoitusta ERC-hauissa menestyneille

Sähkötekniikan korkeakoulu myöntää rahoitusra European Research Councilin (ERC) rahoitushauissa menestyneille tutkijoille.

Tätä palvelua tarjoaa:

Tutkimus- ja innovaatiopalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: