Palvelut

Pulssikysely

Henkilöstöltä pyydetään säännöllisin väliajoin palautetta työskentelyn sujuvuudesta koronapandemian aikana.
Yksityiskohta Hans-Christian Bergin taideteoksesta.

Aalto-yliopistossa käynnistettiin keväällä 2020 pulssikysely, joka lähetetään henkilöstölle säännöllisin väliajoin. Pulssikyselyssä henkilöstöltä kerätään palautetta työskentelyn sujuvuudesta koronapandemian aikana. 

Kyselyssä on neljä kysymystä, joihin vastataan Workday-alustalla. Linkki pulssikyselyyn lähetetään jokaiselle työntekijälle työsähköpostiin joka toinen torstai, ja kyselyyn voi vastata saman viikon perjantain keskiyöhön asti.

Esihenkilöt näkevät yhteenvedon tiiminsä tuloksista suoraan Workdayssa. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä yksittäisen henkilön vastauksia pystytä tunnistamaan.

 

Lisää aiheesta:

Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut tukee työskentelyä ja esimiestyötä Aallossa aina rekrytoinnista osaamisen kehittämiseen ja palkitsemiseen.

People in Dipoli stairs

Henkilöstöpalveluiden (HR) yhteystiedot

Löydät oman yksikkösi henkilöstöpalveluiden yhteyshenkilön tämän sivun kautta.

People biking in front of Väre and ABloc

Workday-perusohje

Workday on henkilöstöhallintajärjestelmä. HR käyttää Workdayta kaikissa HR prosesseissa. Workday on myös työntekijöiden sekä vierailijoiden itsepalveluportaali: esimerkiksi yhteystiedot päivitetään ja poissaolot anotaan Workdayssa. Kirjautuaksesi Workdayhin tarvitset aktivoidut Aalto-tunnukset, sekä voimassaolevan työ- tai vierailijasopimuksen. Workdayta voi käyttää suomeksi tai englanniksi.

A group of people absolutely not staging a photograph gathered around a laptop
Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstöpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu