Palvelut

Opetusfoorumit – Insinööritieteiden korkeakoulu

Opetusfoorumi (Teaching Forum) on Insinööritieteiden korkeakoulun pedagogisen kehittämisen yhteisöllinen tapahtuma. Tervetuloa mukaan!
students talking and laughing
Kuva: Unto Rautio

Insinööritieteiden korkeakoulun (Aalto ENG) ensisijainen pedagogisen kehittämisen yhteisöllinen tapahtuma on Opetusfoorumi, joka järjestetään vähintään kerran lukukaudessa. Opetusfoorumin linjauksista vastaa opetuksesta vastaava varadekaani yhdessä koulun pedagogisen tuen kanssa.

Opetusfoorumeissa pyritään Aalto-yliopiston strategian mukaisesti edistämään oppimiskeskeistä lähestymistapaa yliopisto-opetukseen ja rakentamaan yhteisöä, jossa on hyvä oppia ja opettaa. Opetusfoorumeissa käsitellään yliopisto-opetukseen, opettajien käytännön työhön sekä opetuksen kehittämiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita.

Opetusfoorumit on suunnattu esisijaisesti Insinööritieteiden korkeakoulun opetushenkilökunnalle ja muulle henkilöstölle. Myös opiskelijat, muut Aalto-yhteisön jäsenet ja yhteistyökumppanit ovat tervetulleita. Opetusfoorumit tarjoavat mahdollisuuden jakaa omaa osaamista, oppia muilta ja osallistua opetuksen kehittämiseen.

Vuoden 2023 Opetusfoorumit

18.3.2024 Aalto ENG:n Opetusfoorumi 18.3.2024: The Flow of Learning | Aalto-yliopisto

Vuoden 2023 Opetusfoorumit

Vuoden 2022 Opetusfoorumit

Vuoden 2021 Opetusfoorumit

Lisätiedot: 
Heidy Tiits-Tikkanen, pedagoginen asiantuntija ([email protected])

Lecture hall during the lecture

Opetus ja oppiminen

Ajankohtaiset asiat ja palvelut opettajille.

People talking and working in the café in Harald Herlin Learning Center, white lamps hanging in front.

Aallon pedagoginen koulutus opetushenkilökunnalle

Haluatko kehittyä opettajana? Aloita pedagoginen koulutus A! peda intro -kurssilla ja jatka muilla ydinkursseillamme, tai katso temaattisten kurssien tarjonta.

Palvelut
Tätä palvelua tarjoaa:

Insinööritieteiden korkeakoulu

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: