Palvelut

Kuvat ja ACRIS

Voit lisätä ACRIS-järjestelmään eri sisältötyyppeihin liittyviä kuvia (henkilöt, organisaatiot, infrastruktuurit, tutkimustuotokset, aktiviteetit ja palkinnot).

Tällä hetkellä Aallon tutkimusportaalissa näkyvät vain seuraaviin sisältötyyppeihin lisätyt kuvat: henkilöt, organisaatiot, infrastruktuurit ja ulkoiset organisaatiot. Muut kuvat tulevat näkyviin seuraavissa versioissa.

Kuvien latauksen yhteydessä näytetään lataukseen ja käyttöoikeuksiin liittyvä vahvistusruutu, joka varmistaa, että vain asianmukaisilla oikeuksilla varustetut kuvat näkyvät tutkimusportaalissa

Käyttäjät voivat lisätä kuviin lisätietoja kuten kuvatekstejä, alt-tekstejä ja tekijänoikeuksiin liittyviä tietoja. Muistathan, että alt-tekstit ovat oleellisia saavutettavuuden kannalta. 

Pikaohje:

  1. Avaa tietue, johon haluat lisätä kuvan (aktiviteetti, tutkimustuotos tms.)
  2. Skrollaa Images-osioon ja valitse Add image. Tiedoston maksimikoko on 1 MB ja hyväksyttyjä tiedostotyyppejä .jpg, .jpeg, .png, .bmp ja .gif.
  3. Ennen kuin merkitset rastin kohtaan Copyright confirmation, varmista että sinulla on asianmukaiset oikeudet ladata ja käyttää kuvaa. 
  4. Kohtaan Copyright statement voi lisätä kuvaajan tiedot ja tietoa lisenssistä.Esimerkki: © Vuosiluku Tekijänoikeuden omistajan nimi Lisenssitieto.
  5. Kohtaan Caption voi lisätä kuvatekstin.
  6. Lisää Alt-text-kohtaan kuvaan liittyvä kuvaus saavutettavuuden varmistamiseksi. Tekstin tulee olla lyhyt ja kuvaileva. Jätä alt-teksti tyhjäksi, jos kuva on pelkästään koristeellinen.
  7. Klikkaa lopuksi Create

Takaisin ACRIS-ohjeiden pääsivulle:

Kaikki ACRIS-ohjeet

Tälle sivulle on koottu linkit kaikkiin ACRIS-ohjeisiin. ACRIS, Aalto Current Research Information System, on Aalto-yliopistoon tutkimustietojärjestelmä. Tutkimustietojärjestelmään tallennetut tiedot näytetään julkisessa Research.aalto.fi-portaalissa.

ACRIS-ohjeet

ACRIS (Aalto Current Research Information System) on Aalto-yliopiston tutkimustietojärjestelmä. Järjestelmässä on ajantasaista tietoa Aalto-yliopiston tutkimuksesta ja taiteellisesta toiminnasta. Tiedot näkyvät julkisesti Research.aalto.fi-portaalissa.

Yellow dots and a magnifying glass
Tätä palvelua tarjoaa:

Tutkimus- ja innovaatiopalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: