Palvelut

Kestävä kehitys Kauppakorkeakoulussa

Tavoitteenamme on sisällyttää kestävyys ja vastuullisuus kaikkeen opetukseen ja tutkimukseen ja olla Suomen johtava kestävä yliopistokampus vuonna 2020. Käytännössä kestävä kehitys tarkoittaa muun muassa energian ja luonnonvarojen kestävää käyttöä ja ihmislähtöistä elinympäristöä.

Aalto-yliopiston missio velvoittaa kestävän kehityksen edistämiseen. Kestävä kehitys liittyy sekä koulun ja yliopiston omaan toimintaan että tutkimuksen ja opetuksen sisältöihin. Tavoitteenamme on sisällyttää kestävyys ja vastuullisuus kaikkeen opetukseen ja tutkimukseen ja olla Suomen johtava kestävä yliopistokampus vuonna 2020.

Kestävyys ja vastuullisuus opetuksessa ja tutkimuksessa

Aalto-yliopiston tavoitteena on edistää kestävän kehityksen teemoja strategian painopistealueiden mukaisesti. Näitä teemoja ovat muun muassa energian ja luonnonvarojen kestävä käyttö ja ihmislähtöinen elinympäristö. Aallon kestävä kehitys toimii yhteistyössä poikkitieteellisesti kaikkien kuuden korkeakoulun kanssa.

PRME-verkosto

PRME (Principles for Responsible Management Education) on YK:n alainen vapaaehtoinen kauppatieteellistä opetusta antavien yliopistojen ja korkeakoulujen verkosto. Kauppakorkeakoulu on allekirjoittanut verkoston periaatteet vuonna 2008 ja siten sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen omassa toiminnassaan, opetusohjelmassa sekä tutkimuksessa.

Kauppakorkeakoulun viimeisin SIP-raportti (Sharing information on progress) PRME:n verkkosivuilla

Lisätietoja: PRME (unprme.org)

Muut yhteistyömuodot

Muita esimerkkejä kestävän kehityksen yhteistyömuodoista Kauppakorkeakoulussa ovat:

Tätä palvelua tarjoaa:

Kauppakorkeakoulu

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: