Palvelut

Elämänlaajuisen oppimisen palveluryhmä

Elämänlaajuisen oppimisen palveluryhmä tarjoaa jatkuvaa oppimisen palveluita monipuolisesti eri elämäntilanteissa. Tiimissä yhdistyvät avoimen yliopiston, FITech-verkostoyliopiston ja Kesäkoulun palvelut.

Palvelemme niin kotimaisia kuin kansainvälisiä opiskelijoita. Tarjoamme mahdollisuuden muillekin kuin tutkinto-opiskelijoille opiskella Aalto-yliopiston tutkintovaatimuksiin kuuluvia opintoja. Järjestämme kansainväliselle yleisölle kursseja kesäaikaan sekä räätälöityjä opintovierailuja ryhmille ympäri vuoden. Tavoitteenamme on luoda koulutustarjontaa, joka vastaa niin yksilöiden kuin työelämän tarpeisiin.
Nuoria opiskelemassa Aalto-yliopiston kirjastossa.

Yleiset palveluosoitteemme: 

Avoin yliopisto

[email protected]

FITech

[email protected]

Kesäkoulu

[email protected]

Palvelupäällikkö

 Katri Ventus

Katri Ventus

Palvelupäällikkö, elämänlaajuisen oppimisen palvelut

Tiiminvetäjät

Miia Rosenberg

Suunnittelija
Avoin yliopisto
 Sanna Viitanen

Sanna Viitanen

Päällikkö, FITech
FITech-verkostoyliopisto

Avoin yliopisto

Aalto Students having a meeting. Photo: Unto Rautio

Avoin yliopisto tarjoaa koulutusta työelämän, jatkuvan oppimisen sekä tutkinto-opiskelun ja väyläopiskelun tarpeisiin. 

Avoin yliopisto mahdollistaa opintoihin osallistumisen kaikille Aalto-yliopiston tieteenaloista ja opetuksesta kiinnostuneille. Tarjoamme niin yksittäisiä kursseja kuin opintokokonaisuuksia. Avoimessa yliopistossa voi suorittaa avoimen väylän. Väyläopintojen perusteella voi hakea tutkinto-opiskelijaksi opiskelemaan kauppatieteitä tai tekniikkaa. Tutkinto-opiskelijoille avoin yliopisto antaa mahdollisuuden suorittaa osa opinnoistaan avoimen yliopiston opintoina, mikä lisää opintojen suoritustapoja ja sivuainevaihtoehtoja.

Avoimen yliopiston etusivu

FITech-verkostoyliopisto

Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech (Finnish Institute of Technology) on verkosto, johon kuuluu yhdeksän suomalaista tekniikan alan koulutusta tarjoavaa yliopistoa. Aalto-yliopisto koordinoi FITech-verkoston toimintaa.

FITech perustettiin lisäämään yhteistyötä tekniikan alalla. Tavoitteena on ohjata tekniikan alan osaajia Suomen kasvualoille ja vastata tekniikan alalla nouseviin osaajatarpeisiin FITechin kautta on tarjolla kaikille maksuttomia kursseja tietotekniikasta, 5G-teknologiasta, vetytaloudesta ja energiavarastoinnista.

FITech-verkostoyliopistoFITechin ulkoiset nettisivut

Kesäkoulu

Four students sitting outside the Aalto University Väre building on wooden benches, green leaves from a tree is seen in the foreground.

Kesäkoulu tarjoaa monialaisia kahden viikon kesäkursseja ja ohjelmia heinä–elokuussa. Lisäksi järjestämme räätälöityjä opintovierailuja ryhmille ympäri vuoden. Kurssimme on suunnattu kansainväliselle yleisölle. Suurin osa kurssiemme osallistujista on ulkomaisten korkeakoulujen tutkinto-opiskelijoita, jotka haluavat hankkia kansainvälistä kokemusta sekä perehtyä uusiin aiheisiin.

Syksyisin kesäkoulun tiimi kerää kaupallisesti kiinnostavia kurssiaiheita ja rekrytoi opettajia kesän kursseille. Kevään aikana tiimi avustaa opettajia kurssisuunnitelmien viimeistelyssä, tekee hakijamarkkinointia sekä kesän opiskelijavalintoja hakukauden (helmi–toukokuu) aikana. Lisäksi tiimi suunnittelee ja myy räätälöityjä opintovierailuja kaikkina vuodenaikoina.

Kesäkoulu

Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: