Autodesk-sovellusten ongelmanratkaisu ja asetusten nollaus

Autodesk-sovellukset säilyttävät asetuksiaan Windows:in käyttäjäprofiilissa. Nämä asetukset täytyy nollata eli palauttaa alkutilaansa seuraavalla tavalla, kun sovelluksen versio vaihtuu tai sen kanssa on ongelmia.

Autodesk-sovellukset säilyttävät asetuksiaan Windows:in käyttäjäprofiilissa.

Nämä asetukset täytyy nollata eli palauttaa alkutilaansa seuraavalla tavalla, kun sovelluksen versio vaihtuu tai sen kanssa on ongelmia:

1. Kirjaudu ulos kaikilta työasemilta, jos olet kirjautuneena useammalle.

2. Kirjaudu vain sille työasemalle, jolla haluat nollauksen tehdä. Älä käynnistä mitään sovelluksia.

3. Valitse käynnistysvalikosta ensin Autodesk ja sitten Clear Autodesk Software.

Autodesk1

 

 

4. Hyväksy asetusten nollaus valitsemalla Yes.

Autodesk2

 

 

5. Odota, että ikkuna "Autodesk software profile settings cleared" ilmestyy. Paina OK.

Autodesk 3

 

 

6. Nyt voit käynnistää Autodesk-sovelluksia ja jatkaa niiden käyttöä.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu