Palvelut

Ansioluettelon lisääminen ACRIS-profiiliin

Voit hyödyntää ACRIS-profiilisi tietoja luodaksesi ansioluettelon, jonka voit julkaista julkisella portaalisivullasi. ACRIS tarjoaa kaksi ansioluettelotyyppiä, joista voit valita sopivimman ja muokata sisältöä korostaaksesi osaamistasi ja saavutuksiasi.

Voit valita kahdesta ansioluettelotyypistä (CV) ja muokata sisältöä korostaaksesi osaamistasi ja saavutuksiasi. Voit myös ladata CV:si PDF-muodossa ja valita itse, mitä tietoja ACRISista käytät CV:si rakentamisessa ja mitä osaamista ja saavutuksia haluat korostaa.

  1. Europass CV – Standardoitu henkilökohtainen portfoliomalli, joka on käytössä koko Euroopassa. Voit lähettää valitut ACRIS-tiedot Europass-sivustolle ja luoda Europass-muotoisen CV:n sekä lisätä siihen sisältöä.
  2. Private CV – Voit tallentaa valitut ACRIS-tiedot yksityiseen ansioluetteloosi Word- tai PDF-formaatissa. Yksityinen CV näkyy vain sinulle ja ACRIS-henkilöstölle.
  3.  
  4. Voit asettaa yhden ansioluetteloistasi julkiseksi. Julkinen CV näkyy julkisella portaalisivulla (research.aalto.fi), kun se on julkaistu. 

Uuden CV:n luominen:

  1. Kirjaudu ACRISiin https://acris.aalto.fi ja valitse Add content.
  2. Klikkaa Curriculum Vitae. 
  3. Valitse haluamasi ansioluettelomalli ja siirry editoriin.
  4. Lisää tai poista sisältötyyppejä haluamallasi tavalla. Tietyt sisältötyypit ovat saatavilla vain, jos olet luonut sisältöä tietyissä luokissa.

Kaikki ansioluettelot ovat ladattavissa PDF-tiedostoina. Julkaistu julkinen CV näkyy myös julkisella portaalisivulla Research.aalto.fi. Ansioluettelosi löytyvät ACRIS-profiilisi Curricula Vitae -osion alta ja niitä voi muokata klikkaamalla punaista rastia CV-editorissa.

Tenk CV
CV:ssä voit valita, mitä pätevyyksiä ja saavutuksia haluat korostaa.

Takaisin ACRIS-ohjeiden hakemistoon ja ACRIS-ohjeiden pääsivulle:

Kaikki ACRIS-ohjeet

Tälle sivulle on koottu linkit kaikkiin ACRIS-ohjeisiin. ACRIS, Aalto Current Research Information System, on Aalto-yliopistoon tutkimustietojärjestelmä. Tutkimustietojärjestelmään tallennetut tiedot näytetään julkisessa Research.aalto.fi-portaalissa.

ACRIS-ohjeet

ACRIS (Aalto Current Research Information System) on Aalto-yliopiston tutkimustietojärjestelmä. Järjestelmässä on ajantasaista tietoa Aalto-yliopiston tutkimuksesta ja taiteellisesta toiminnasta. Tiedot näkyvät julkisesti Research.aalto.fi-portaalissa.

Yellow dots and a magnifying glass
Tätä palvelua tarjoaa:

Tutkimus- ja innovaatiopalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: