Palvelut

ACRISin käyttöoikeudet

Tässä ohjeessa selitetään, ketkä voivat käyttää ACRISia ja miten voit kirjautua järjestelmään kampuksella tai sen ulkopuolella.

Picture of researchers. Photographer Aino Huovio.
Photo: Aino Huovio

Kuka voi käyttää ACRISia?

Kaikki akateemisissa ja tutkimustehtävissä toimivat henkilökunnan jäsenet sekä tohtoriopiskelijat saavat automaattisesti ACRIS-tilin. Tilitiedot synkronoidaan henkilöstö- ja opiskelijatietojärjestelmistä.

ACRIS-tilien käyttöoikeudet perustuvat opiskeluoikeuteen ja/tai henkilöstöjärjestelmään kirjattuihin sopimuksiin, joten käyttöoikeus on voimassa ainoastaan niillä, joilla on voimassa oleva työsopimus tai opiskeluoikeus.

Muut henkilöstön jäsenet, kuten tukihenkilöstö, voivat pyytää ACRIS-tiliä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

ACRIS on verkkopohjainen järjestelmä, joka on käytettävissä mistä tahansa. 

Kirjautuminen ACRISiin kampuksella

Kirjaudu sisään Aalto-tunnuksellasi ja salasanallasi osoitteessa https://acris.aalto.fi/


Kuinka pääset ACRIS-järjestelmään kampuksen ulkopuolelta:

  1. Liity Aallon VPN-verkkoon (esimerkiksi Cisco AnyConnectin avulla). Tutustu Aalto-IT:n ohjeisiin VPN-verkkoon liittymisestä, joihin sisältyvät myös ohjeet Cisco AnyConnect -sovelluksen asentamiseen henkilökohtaisille laitteille.
     
  2. VPN-yhteyden muodostamisen jälkeen käytä Aalto IT -tunnusta ja salasanaa kirjautuaksesi ACRISiin osoitteessa https://acris.aalto.fi/.


Voivatko tohtoriopiskelijat, jotka eivät ole Aallon palveluksessa, käyttää ACRISia?

Kyllä, vuodesta 2019 lähtien heidän tietonsa synkronoidaan automaattisesti Sisusta ACRISiin. Tämä koskee tohtoriopiskelijoita,

  • jotka ovat aloittaneet opintonsa vuonna 2010 tai sen jälkeen.
  • jotka ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi.
  • Kaikkia tohtoriopiskelijoita, jotka ovat aiemmin valtuuttaneet ACRIS-tuen siirtämään tietonsa ACRISiin.

Jos et halua tietojasi siirrettävän ACRISiin tai jos aloitit opintosi ennen vuotta 2010 ja haluat siirtää tietosi ACRISiin, ota yhteyttä [email protected] tai oman koulusi opiskelijapalveluihin.

Muuta

Takaisin ACRIS-ohjeiden pääsivulle:

Kaikki ACRIS-ohjeet

Tälle sivulle on koottu linkit kaikkiin ACRIS-ohjeisiin. ACRIS, Aalto Current Research Information System, on Aalto-yliopistoon tutkimustietojärjestelmä. Tutkimustietojärjestelmään tallennetut tiedot näytetään julkisessa Research.aalto.fi-portaalissa.

ACRIS-ohjeet

ACRIS (Aalto Current Research Information System) on Aalto-yliopiston tutkimustietojärjestelmä. Järjestelmässä on ajantasaista tietoa Aalto-yliopiston tutkimuksesta ja taiteellisesta toiminnasta. Tiedot näkyvät julkisesti Research.aalto.fi-portaalissa.

Yellow dots and a magnifying glass
Tätä palvelua tarjoaa:

Tutkimus- ja innovaatiopalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: