Oppimiskeskus

Kirjastokortti ja lainaaminen

Oppimiskeskuksen painettujen aineistojen lainaamiseen ja varaamiseen tarvitset voimassa olevan Aalto-yliopiston kirjastokortin. Kirjastokortti on henkilökohtainen ja asiakkaana olet aina vastuussa kortillasi lainaamastasi aineistosta.
Learning centre graphics

Kirjastokortti

Saat kirjastokortin Aalto-yliopiston oppimiskeskuksesta asiakaspalveluaikoina esittämällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksesi. Kirjastokortin saadaksesi sinulla tulee olla postiosoite Suomessa. Oppimiskeskuksen käyttösäännöt koskevat kaikkia asiakkaita.

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat Aalto-Primoon, jolloin tiedot siirtyvät kirjastojärjestelmään automaattisesti. Aalto-yliopiston ulkopuoliset asiakkat voivat täyttää etukäteen kirjastokorttihakemuksen verkossa.

Kirjastopalveluiden käyttösäännöt (pdf)

 

Lainaaminen

Kirjastokortilla voit lainata kirjoja ja muuta aineistoa Oppimiskeskuksen toimipisteistä.

Lisätietoa lainauspalveluista (libguides.aalto.fi)

Oppimiskeskuksen asiakaspalvelu ja palvelupisteet

 

Varaaminen

Voit tehdä varauksen vain toisella asiakkaalla lainassa olevaan aineistoon. Kun varaus on noudettavissa, saat siitä ilmoituksen sähköpostilla.

Lisätietoa lainauspalveluista (libguides.aalto.fi)

 

Muista päivittää yhteystietosi

Oppimiskeskuksen asiakkaana vastuullasi on huolehtia, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta päivittävät tietonsa suoraan yliopiston taustajärjestelmään (Sisu, Workday), jolloin muutokset yhteystiedoissa välittyvät suoraan kirjastojärjestelmään.

Aalto-yliopiston ulkopuoliset asiakkaat päivittävät yhteystietonsa kirjautumalla Aalto-Primoon tai ilmoittamalla muutoksista Oppimiskeskuksen asiakaspalveluun.

 

Yhteystiedot

Koko Oppimiskeskusta koskevat yhteystiedot. Päätoimipisteemme on Harald Herlin -oppimiskeskus (Otaniementie 9, Espoo).

Lue lisää
Aerial photo of the campus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu