Opiskelu Aallossa

Tule opiskelemaan Aalto-yliopistoon

Aalto-yliopisto tarjoaa koulutusta taiteiden ja suunnittelun, kauppatieteiden sekä tekniikan aloilla. Aallossa voit opiskella suomen- ja englanninkielisissä ohjelmissa aina kandidaattitasolta maisteriin ja tohtorintutkintoon asti.

5 syytä opiskella Aallossa

  1. Uniikki valikoima aloja. Aalto-yliopisto tuo yhteen kolme eri alaa: taiteet, kauppatieteet ja tekniikan. Voit valita kursseja jokaiselta alalta tai keskittyä halutessasi tietyn alan opintoihin!

  2. Aktiivinen ja avoin opiskelijayhteisö. Aaltolaisten joukkoon mahtuu opiskelijoita monenlaisista taustoista. Aktiivinen yhteisö ja kiehtovat perinteet ovat avain unohtumattomien kokemusten ja elinikäisten ystävyyssuhteiden syntymiselle.

  3. Huipputason koulutus. Aalto-yliopisto on saavuttanut vahvoja sijoituksia maailman yliopistoja vertailevilla ranking-listoilla. Useat tieteenalamme ovat huippusijoilla vertailuissa!

  4. Kansainvälisyys. Aallossa sinulla on mahdollisuus opiskella ja tehdä töitä ulkomailla sekä työskennellä monikulttuurisissa projekteissa kotimaassa jo opintojesi aikana.

  5. Eloisa kampus. Vehreä kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä meren rannalla, lähellä sekä luontoa että kaupunkia. Kampusalueella voi sekä asua, opiskella että viettää aktiivista vapaa-aikaa.

Uniikki valikoima aloja

Aalto-yliopistossa voit suorittaa kandidaatti-, maisteri- ja tohtoriopintoja tekniikan, taiteiden ja kauppatieteiden aloilla. Hakuaika Aallon maisterikoulutuksiin on 1.12.2022–2.1.2023 ja haku englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin on 4.–18.1.2023. Hakuaika suomen- ja ruotsinkielisiin kandidaattiohjelmiin on 15.–30.3.2023.

Three Aalto University students working on 3D printing on the Otaniemi campus.

Opiskele diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopistossa on Suomen laajin tekniikan alan koulutustarjonta. Tarjoamme opiskelijoillemme laadukkaan ja viimeisimpiin tutkimuksiin ja tietoon perustuvan koulutuksen.

Opiskelu Aallossa
Aalto students at a workshop / photographer Unto Rautio

Opiskele taiteita ja suunnittelua

Koulutamme Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa seuraavan sukupolven elokuvantekijöitä, muotoilijoita, taiteilijoita ja taidekasvattajia, pelisuunnittelijoita, graaafikkoja, valokuvaajia, arkkitehtejä ja tutkijoita tuomaan panoksensa yhteiskuntaan luovan työnsä ja tutkimuksensa kautta.

Opiskelu Aallossa
Students outside School of Business / photographer Unto Rautio

Opiskele kauppatieteitä

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa voi opiskella kauppatieteitä kandidaattitasolta tohtorintutkintoon asti kansainvälisessä ja monitieteisessä ympäristössä. Aallon kauppis on Suomen ja Pohjoismaiden johtavia kauppakorkeakouluja.

Opiskelu Aallossa
Two Aalto University students sitting under a big oak, drinking coffee and talking.

Englanninkieliset kandidaattiohjelmat

Aalto-yliopistossa on tarjolla kandidaattikoulutusta englanniksi kauppatieteen, tekniikan ja taiteen aloilla.

Opiskelu Aallossa

Pidä meihin yhteyttä!

Voit tavata opiskelijoitamme ja henkilökuntaamme ympäri vuoden. Osallistu tapahtumiimme, chattaile opiskelijoidemme kanssa tai tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan tasalla hakemisesta ja kuullaksesi lisää opiskelijaelämästä.

Students with bicycles in Otaniemi

Haaveiletko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Tule tapaamaan meitä!

Tältä sivulta löydät lisätietoa tulevista tapahtumista, messuista ja webinaareista. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Opiskelu Aallossa
Aalto students walking at campus during summer

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa
Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University

Tilaa hakijan uutiskirje (ulkoinen linkki)

Kuule lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa hakemisesta, tapahtumista ja opiskelumahdollisuuksista suoraan sähköpostiisi.

Hakijapalvelut

Aalto-yliopistossa on useita opiskelijavalintoja. Tältä sivulta löydät ohjeet kandidaatti-, maisteri- ja tohtorikoulutuksiin hakemisesta.

Lue lisää hakemisesta Aaltoon
Instructions on how to apply

Tutustu Aaltoon paremmin

Millaista on opiskelijan arki Otaniemessä? Mitä kaikkea opintoihin sisältyy? Tutustu Aallon kampukseen tai lue ja katso tarinoita opiskelijaelämästä, kouluprojekteista sekä erilaisista urapoluista. Voit myös syventyä lukemaan lisää Aalto-yliopiston sijoituksista kansainvälisillä ranking-listoilla.

Aalto University campus building behind fresh green trees. Photo: Aalto University / Mikko Raskinen

Opiskelu Aallon kampuksella

Aallon Otaniemen kampus tarjoaa monipuoliset puitteet asumiseen, opiskeluun ja vapaa-ajanviettoon. Tutustu kampukseen!

Opiskelu Aallossa
Opiskelijat juhlivat lukukauden aloitusta opiskelijahaalareissa. Kuva: Lasse Lecklin

Tätä kaikkea on opiskelu Aallossa

Lue ja katso aitoja tarinoita Aallon opiskelijoilta ja alumneilta opiskelijaelämästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, mielenkiintoisista kouluprojekteista sekä ainutlaatuisista työmahdollisuuksista.

Opiskelu Aallossa
Aalto University students enjoying sunny weather

Rankingit

Aalto-yliopisto on saavuttanut vahvoja sijoituksia kansainvälisillä yliopistoja vertailevilla ranking-listoilla. Paras alakohtainen sijoituksemme on 6. sija maailmassa taiteen ja muotoilun alalla, ja olemme sadan parhaan joukossa myös monilla muilla aloilla eri rankingien mukaan.

Tältä sivulta löydät tietoa sijoittumisestamme tunnetuimmissa yliopistorankingeissä.

Aalto-yliopisto

Seuraa meitä somessa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu