Opiskelu Aallossa

Tule opiskelemaan Aalto-yliopistoon

Hanki Aallosta arvostettu tutkinto, opi työkaluja kestävämmän maailman luomiseen ja löydä oma polkusi opiskelu- ja työelämässä. Aalto-yliopisto tarjoaa koulutusta taiteiden ja suunnittelun, kauppatieteiden sekä tekniikan aloilla.

5 syytä opiskella Aallossa

  1. Uniikki valikoima aloja. Aalto-yliopisto tuo yhteen kolme eri alaa: taiteet, kauppatieteet ja tekniikan. Voit valita kursseja jokaiselta alalta tai keskittyä halutessasi tietyn alan opintoihin!
  2. Aktiivinen ja avoin opiskelijayhteisö. Aaltolaisten joukkoon mahtuu opiskelijoita monenlaisista taustoista. Aktiivinen yhteisö ja kiehtovat perinteet ovat avain unohtumattomien kokemusten ja elinikäisten ystävyyssuhteiden syntymiselle.
  3. Huipputason koulutus. Aalto-yliopisto on saavuttanut vahvoja sijoituksia maailman yliopistoja vertailevilla ranking-listoilla. Useat tieteenalamme ovat huippusijoilla vertailuissa!
  4. Kansainvälisyys. Aallossa sinulla on mahdollisuus opiskella ja tehdä töitä ulkomailla sekä työskennellä monikulttuurisissa projekteissa kotimaassa jo opintojesi aikana.
  5. Eloisa kampus. Vehreä kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä meren rannalla, lähellä sekä luontoa että kaupunkia. Kampusalueella voi sekä asua, opiskella että viettää aktiivista vapaa-aikaa. Voit saapua kampukselle helposti esimerkiksi metrolla, matka Helsingin keskustasta kestää vain 10 minuuttia.
Haku kandidaattikoulutuksiin

Valitse oma alasi

Aalto-yliopistossa voit opiskella tekniikkaa, kauppatieteitä ja taiteita ja suunnittelua. Meillä suoritetaan kandidaatti-, maisteri- ja tohtoritutkintoja ja jokainen opiskelija voi luoda omannäköisensä tutkinnon käymällä opintojensa aikana kursseja jokaiselta eri koulutusalaltamme. Hakuaika suomen- ja ruotsinkielisiin kandidaattiohjelmiin on 13.–27.3.2024.

A person taking a photo of another person working on a ceramics artwork

Opiskele taiteita ja suunnittelua

Koulutamme Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa seuraavan sukupolven elokuvantekijöitä, muotoilijoita, taiteilijoita ja taidekasvattajia, pelisuunnittelijoita, graaafikkoja, valokuvaajia, arkkitehtejä ja tutkijoita tuomaan panoksensa yhteiskuntaan luovan työnsä ja tutkimuksensa kautta.

Opiskelu Aallossa
Abhiteg Jammu working with other students

Opiskele kauppatieteitä

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa voi opiskella kauppatieteitä kandidaattitasolta tohtorintutkintoon asti kansainvälisessä ja monitieteisessä ympäristössä. Aallon kauppis on Suomen ja Pohjoismaiden johtavia kauppakorkeakouluja.

Opiskelu Aallossa
Mies- ja naisopiskelija työskentelemässä laitteen ääressä.

Opiskele tekniikkaa Aalto-yliopistossa

Tekniikan alan opiskelu antaa mahdollisuudet monenlaisiin tulevaisuuden työtehtäviin. Voit kehittää ratkaisuja ilmastonmuutosta vastaan, edistää ihmisten hyvinvointia teknologian avulla ja suunnitella kestävämpiä kaupunkeja, ympäristöä ja laitteita.

Opiskelu Aallossa

Tutustu Aaltoon paremmin

Millaista on opiskelijan arki Otaniemessä? Mitä kaikkea opintoihin sisältyy? Tutustu Aallon kampukseen tai lue ja katso tarinoita opiskelijaelämästä, kouluprojekteista sekä erilaisista urapoluista. Voit myös syventyä lukemaan lisää Aalto-yliopiston sijoituksista kansainvälisillä ranking-listoilla.

Students sitting and discussing in a lounge area with coffee and notebooks

Uramahdollisuudet ja työllistyminen Aallon opiskelijoille

Tutustu uramahdollisuuksiin, joita Aalto-yliopiston eri alojen opinnot avaavat ja lue lisää siitä, miten Aalto tukee opiskelijoita oman urapolun löytämisessä.

Opiskelu Aallossa
Opiskelijat juhlivat lukukauden aloitusta opiskelijahaalareissa. Kuva: Lasse Lecklin

Tätä kaikkea on opiskelu Aallossa

Tutustu opiskelijoiden ja Aalto-yliopistosta valmistuneiden tarinoihin

Opiskelu Aallossa
Two Aalto University students sitting under a big oak, drinking coffee and talking.

Opiskelu Aallon kampuksella

Aallon Otaniemen kampus tarjoaa monipuoliset puitteet asumiseen, opiskeluun ja vapaa-ajanviettoon. Tutustu kampukseen!

Opiskelu Aallossa

Pidä meihin yhteyttä!

Voit tavata opiskelijoitamme ja henkilökuntaamme ympäri vuoden. Osallistu tapahtumiimme, chattaile opiskelijoidemme kanssa tai tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan tasalla hakemisesta ja kuullaksesi lisää opiskelijaelämästä.

4 students taking a selfie on the steps of the Amphitheatre on Otaniemi Campus

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa
Four students sitting outside of Väre builing

Tapahtumat ja messut hakijalle

Tulevat tapahtumat, messut ja webinaarit. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Opiskelu Aallossa
Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University

Tilaa hakijan uutiskirje (ulkoinen linkki)

Kuule lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa hakemisesta, tapahtumista ja opiskelumahdollisuuksista suoraan sähköpostiisi.

Seuraa meitä somessa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: