Opiskelu Aallossa

Haaveiletko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Tule tapaamaan meitä!

Tulevat tapahtumat, messut ja webinaarit, joissa voit kuulla lisää Aallosta opiskelupaikkana. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa!
Students with bicycles in Otaniemi

Tule virtuaaliselle kahvitauolle Aalto Squadin kanssa!

Kiinnostaako sinua kuulla, millaista Aallossa opiskelu todella on? Nappaa kupillinen jotain lämmintä ja liity opiskelijoidemme vetämään kahvituokioon juttelemaan opinnoista ja opiskelijaelämästä Aallossa. Kahvittelut järjestetään Zoomissa, missä pääset kysymään kysymyksiä opiskelijoilta videolla, äänellä tai chatissa!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä!

Tapahtumat ja messut

Aalto-yliopistolla on ympäri vuoden tapahtumia, joissa pääset oppimaan koulutusohjelmista, opiskelemisesta Aallossa, sekä opiskelijaelämästä. Lue lisää, ilmoittaudu mukaan tuleviin tapahtumiin, ja katso tapahtumien tallenteita niiden omilla sivuilla!

2 students laughing on campus

Lähtölaskenta yhteishakuun 2023

Mikä tekee Aallossa opiskelusta ainutlaatuista ja millaista eri aloilla opiskelu on? Opiskelijamme kertoivat omista kokemuksistaan ja vastasivat kysymyksiin opiskelusta Lähtölaskenta yhteishakuun -tapahtumassa 6.–10.3.2023. Webinaaritallenteet nyt katsottavissa!

Tapahtumat
Unto_Rautio_Aalto_UNT9281

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä koulutusohjelmiemme opinnot koostuvat ja mitä kursseilla opiskellaan? Osallistu webinaareihin ja kysy koulutuksesta suoraan ohjelmajohtajiltamme!

Opiskelu Aallossa
Mechatronic Circus

Mekatroniikan sirkus ja Demo Day 2023

Tervetuloa Mekatroniikan sirkus -tapahtumaan, jossa opiskelijat esittelevät kevään mekatroniikan kurssin aikana rakennetamiaan älykkäitä laitteita.

Tapahtumat

Tutustu opiskelijoihimme ja opiskelijaelämään Aallossa

Aalto Squadin opiskelijalähettiläät keskustelevat mielellään kanssasi milloin tahansa Unibuddyn kautta. Voit myös liittyä heidän kahvihetkiinsä perjantai-iltapäivisin! 

Lisätietoja ja rekisteröitymisohjeet alempana!  

Aalto students walking at campus during summer

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa
Opiskelijat juhlivat lukukauden aloitusta opiskelijahaalareissa. Kuva: Lasse Lecklin

Tätä kaikkea on opiskelu Aallossa

Lue ja katso aitoja tarinoita Aallon opiskelijoilta ja alumneilta opiskelijaelämästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, mielenkiintoisista kouluprojekteista sekä ainutlaatuisista työmahdollisuuksista.

Opiskelu Aallossa

Opiskelu Aallon kampuksella

Aallon Otaniemen kampus tarjoaa monipuoliset puitteet asumiseen, opiskeluun ja vapaa-ajanviettoon. Tutustu kampukseen!

Lue lisää kampuksesta
Two Aalto University students sitting under a big oak, drinking coffee and talking.

Tilaa hakijan uutiskirje

Kuule lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa hakemisesta, tapahtumista ja opiskelumahdollisuuksista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirjeemme!
Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University

Seuraa meitä somessa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu