Opiskelu Aallossa

Haaveiletko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Tule tapaamaan meitä!

Tältä sivulta löydät lisätietoa tulevista tapahtumista, messuista ja webinaareista. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.
Students with bicycles in Otaniemi

Tapahtumat

Aalto-yliopistolla on ympäri vuoden useita tapahtumia, joissa pääset oppimaan lisää sen koulutusohjelmista, opiskelemisesta Aallossa, sekä kampuselämästä.  

Luettelo tapahtumista ja ilmoittautumistiedot tulevat saataville myöhemmin syksyllä! 

Aalto-yliopiston opiskelijoita / Unto Rautio

Aalto Open Days

Minkälaista opiskelu Aalto-yliopistossa oikeasti on? 4.-8.10.2021 järjestettävässä Aalto Open Days -virtuaalitapahtumassamme kuulet millaista on opiskella Aallossa englanniksi!

Opiskelu Aallossa
Students, Aalto University, photo: Unto Rautio

Koe Aalto-kampus! 2021

Koe Aalto-kampus 2021 -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua Aallon korkeakouluihin ja hakukohteisiin. Tapahtuma järjestetään virtuaalisena, ja päivän tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen.

Yhteinen ohjelma ja ilmoittautumisaikataulu on alustava, eli siihen saattaa vielä tulla muutoksia.
Koulukohtaiset ohjelmat tarkentuvat myöhemmin.

Tapahtumat
Opiskelijoita Aalto-yliopistossa, kuvaaja Unto Rautio

Lähtölaskenta yhteishakuun

Mikä tekee opiskelusta Aallossa ainutlaatuista ja millaista eri aloilla opiskelu on? Seuraava tapahtuma järjestetään keväällä 2022!

Opiskelu Aallossa

Messut

Aalto osallistuu vuosittain erilaisille messuille maailmanlaajuisesti. Katso alla oleva luettelo ja tule tapaamaan meitä kasvotusten tai virtuaalisesti.  

Luettelo messuista päivitetään syksyllä.  

Tutustu opiskelijoihimme ja opiskelijaelämään Aallossa

Aalto Squadin opiskelijalähettiläät keskustelevat mielellään kanssasi milloin tahansa Unibuddyn kautta. Voit myös liittyä heidän kahvihetkiinsä perjantai-iltapäivisin! 

Lisätietoja ja rekisteröitymisohjeet alempana!  

Thre students bicycling in front of the Väre building.

Aalto Squad

Tule virtuaaliselle kahvitauolle Squadin kanssa ja tutustu Aaltoon opiskelupaikkana! Aalto Squad on inspiroiva ryhmä Aallon opiskelijoita joiden kautta pääset tutustumaan eri ohjelmiin sekä opiskelijaelämään. Lue lisää opiskelusta Aallossa Squadin blogista ja seuraa heitä Aallon somekanavissa!

Opiskelu Aallossa
Group of students

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Nyt voit jutella näistä asioista suoraan Unibuddy-opiskelijalähettiläidemme kanssa.

Opiskelu Aallossa

Kiinnostaako opiskelu Aallossa?

Haluatko kuulla lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa? Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet kuukausittain ensimmäisten joukossa mielenkiintoisista opiskelijaprojekteista ja opiskelumahdollisuuksista.

Tilaa uutiskirjeemme!
Kaksi mies- ja yksi naisopiskelija seisoo Väre-rakennuksen edessä. Miehillä on polkupyörät.

Seuraa meitä somessa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu