Opiskelu Aallossa

Haaveiletko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Tule tapaamaan meitä!

Tältä sivulta löydät tulevia tapahtumia, messuja ja webinaareja, joissa voit kuulla lisää Aallosta opiskelupaikkana. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa!
Students with bicycles in Otaniemi

Tule virtuaaliselle kahvitauolle Aalto Squadin kanssa!

Kiinnostaako sinua kuulla, millaista Aallossa opiskelu todella on? Nappaa kupillinen jotain lämmintä ja liity opiskelijoidemme vetämään kahvituokioon juttelemaan opinnoista ja opiskelijaelämästä Aallossa. Kahvittelut järjestetään Zoomissa, missä pääset kysymään kysymyksiä opiskelijoilta videolla, äänellä tai chatissa!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä!

Virtual fairs

Thinking about studying in Europe? Want to build a greener future?

Come meet Aalto University at the virtual Study in Europe - Green Engineering fair on 24 May at 10-12 AM and 6-8 PM CEST. You can also hear our country presentation about what is it like to study in Finland in general at 10-10:30 AM and 6-6:30 PM CEST.

Participation is free of charge.

Click here for registration and more information.

Tapahtumat

Aalto-yliopistolla on ympäri vuoden tapahtumia, joissa pääset oppimaan lisää sen koulutusohjelmista, opiskelemisesta Aallossa, sekä kampuselämästä. Lue lisää, ilmoittaudu mukaan tuleviin tapahtumiin, ja katso tapahtumien tallenteita niiden omilla sivuilla!

Shaking up Tech, kuva Mikko Raskinen

Shaking up Tech (ulkoinen linkki)

Shaking up Tech -tapahtuman tavoite on tarjota monipuolinen käsitys tekniikasta alana ja uravalintana. Yliopistot järjestävät tapahtuman vuosittain ammatinvalinnan kynnyksellä oleville nuorille naisille.

Aalto-yliopiston opiskelijoita / Unto Rautio

Aalto Open Days

Minkälaista opiskelu Aalto-yliopistossa oikeasti on? Aalto Open Days -virtuaalitapahtumassamme kuulet millaista on opiskella Aallossa englanniksi!

Opiskelu Aallossa
Students studying in the new BIZ building - Photo by Unto Rautio

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä koulutusohjelmiemme opinnot koostuvat ja mitä kursseilla opiskellaan? Osallistu webinaareihin ja kysy koulutuksesta suoraan ohjelmajohtajiltamme!

Opiskelu Aallossa

Tutustu opiskelijoihimme ja opiskelijaelämään Aallossa

Aalto Squadin opiskelijalähettiläät keskustelevat mielellään kanssasi milloin tahansa Unibuddyn kautta. Voit myös liittyä heidän kahvihetkiinsä perjantai-iltapäivisin! 

Lisätietoja ja rekisteröitymisohjeet alempana!  

Group of students

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa
Five Aalto University's students working on a group work

Tätä kaikkea on opiskelu Aallossa

Lue ja katso aitoja tarinoita Aallon opiskelijoilta ja alumneilta opiskelijaelämästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, mielenkiintoisista kouluprojekteista sekä ainutlaatuisista työmahdollisuuksista.

Opiskelu Aallossa

Opiskelu Aallon kampuksella

Aallon Otaniemen kampus tarjoaa monipuoliset puitteet asumiseen, opiskeluun ja vapaa-ajanviettoon. Tutustu kampukseen!

Lue lisää kampuksesta
Aalto University campus building behind fresh green trees. Photo: Aalto University / Mikko Raskinen

Kiinnostaako opiskelu Aallossa?

Haluatko kuulla lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa? Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet kuukausittain ensimmäisten joukossa mielenkiintoisista opiskelijaprojekteista ja opiskelumahdollisuuksista.

Tilaa uutiskirjeemme!
Kaksi mies- ja yksi naisopiskelija seisoo Väre-rakennuksen edessä. Miehillä on polkupyörät.

Seuraa meitä somessa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu