Opiskelu Aallossa

Haaveiletko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Tule tapaamaan meitä!

Tältä sivulta löydät tulevia tapahtumia, messuja ja webinaareja, joissa voit kuulla lisää Aallosta opiskelupaikkana. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa!
Students with bicycles in Otaniemi

Tule virtuaaliselle kahvitauolle Aalto Squadin kanssa!

Kiinnostaako sinua kuulla, millaista Aallossa opiskelu todella on? Nappaa kupillinen jotain lämmintä ja liity opiskelijoidemme vetämään kahvituokioon juttelemaan opinnoista ja opiskelijaelämästä Aallossa. Kahvittelut järjestetään Zoomissa, missä pääset kysymään kysymyksiä opiskelijoilta videolla, äänellä tai chatissa!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä!

Tapahtumat

Aalto-yliopistolla on ympäri vuoden tapahtumia, joissa pääset oppimaan lisää sen koulutusohjelmista, opiskelemisesta Aallossa, sekä kampuselämästä. Lue lisää, ilmoittaudu mukaan tuleviin tapahtumiin, ja katso tapahtumien tallenteita niiden omilla sivuilla!

Aalto University students enjoying sunny weather

Aalto Open Days

Aalto Open Days -hybriditapahtumassa kuulet millaista on opiskella Aallon englanninkielisissä ohjelmissa, miten ohjelmiin haetaan ja pääset vierailemaan Otaniemen kampuksella!

Opiskelu Aallossa
Väre building inside with visitors

Koe Aalto-kampus! 2022

Koe Aalto-kampus 2022 -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua Aalto-yliopiston kampukseen, Aallon tarjoamiin opiskelumahdollisuuksiin sekä yliopiston kuuteen korkeakouluun kauppatieteiden, taiteiden ja tekniikan aloilla.

Tapahtumat
Shaking up Tech, kuva Mikko Raskinen

Shaking up Tech (ulkoinen linkki)

Shaking up Tech -tapahtuman tavoite on tarjota monipuolinen käsitys tekniikasta alana ja uravalintana. Yliopistot järjestävät tapahtuman vuosittain ammatinvalinnan kynnyksellä oleville nuorille naisille.

Unto_Rautio_Aalto_UNT9281

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä koulutusohjelmiemme opinnot koostuvat ja mitä kursseilla opiskellaan? Osallistu webinaareihin ja kysy koulutuksesta suoraan ohjelmajohtajiltamme!

Opiskelu Aallossa

Tutustu opiskelijoihimme ja opiskelijaelämään Aallossa

Aalto Squadin opiskelijalähettiläät keskustelevat mielellään kanssasi milloin tahansa Unibuddyn kautta. Voit myös liittyä heidän kahvihetkiinsä perjantai-iltapäivisin! 

Lisätietoja ja rekisteröitymisohjeet alempana!  

Aalto students walking at campus during summer

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa
Opiskelijat juhlivat lukukauden aloitusta opiskelijahaalareissa. Kuva: Lasse Lecklin

Tätä kaikkea on opiskelu Aallossa

Lue ja katso aitoja tarinoita Aallon opiskelijoilta ja alumneilta opiskelijaelämästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, mielenkiintoisista kouluprojekteista sekä ainutlaatuisista työmahdollisuuksista.

Opiskelu Aallossa

Opiskelu Aallon kampuksella

Aallon Otaniemen kampus tarjoaa monipuoliset puitteet asumiseen, opiskeluun ja vapaa-ajanviettoon. Tutustu kampukseen!

Lue lisää kampuksesta
Aalto University campus building behind fresh green trees. Photo: Aalto University / Mikko Raskinen

Tilaa hakijan uutiskirje

Kuule lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa hakemisesta, tapahtumista ja opiskelumahdollisuuksista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirjeemme!
Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University

Seuraa meitä somessa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu