Opiskelu Aallossa

Haaveiletko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Tule tapaamaan meitä!

Tältä sivulta löydät lisätietoa tulevista tapahtumista, messuista ja webinaareista. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.
Students with bicycles in Otaniemi

Tule virtuaaliselle kahvitauolle Aalto Squadin kanssa!

Kiinnostaako sinua kuulla, millaista Aallossa opiskelu todella on? Nappaa kupillinen jotain lämmintä ja liity opiskelijoidemme vetämään kahvituokioon juttelemaan opinnoista ja opiskelijaelämästä Aallossa. Kahvittelut järjestetään Zoomissa, missä pääset kysymään kysymyksiä opiskelijoilta videolla, äänellä tai chatissa!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä!

Ohjelmawebinaarit

Students studying in the new BIZ building - Photo by Unto Rautio

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä koulutusohjelmiemme opinnot koostuvat ja mitä kursseilla opiskellaan? Osallistu webinaareihin ja kysy koulutuksesta suoraan ohjelmajohtajiltamme!

Opiskelu Aallossa

Messut

Aalto osallistuu vuosittain erilaisille messuille maailmanlaajuisesti. Katso alla oleva luettelo ja tule tapaamaan meitä kasvotusten tai virtuaalisesti.  

Luetteloa messuista päivitetään sitä mukaa kun tapahtumia varmistuu.

Tapahtumat

Aalto-yliopistolla on ympäri vuoden useita tapahtumia, joissa pääset oppimaan lisää sen koulutusohjelmista, opiskelemisesta Aallossa, sekä kampuselämästä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtumiin niiden omilla sivuilla!

Aalto-yliopiston opiskelijoita / Unto Rautio

Aalto Open Days

Minkälaista opiskelu Aalto-yliopistossa oikeasti on? Aalto Open Days -virtuaalitapahtumassamme kuulet millaista on opiskella Aallossa englanniksi!

Opiskelu Aallossa
Students, Aalto University, photo: Unto Rautio

Koe Aalto-kampus! 2021

Koe Aalto-kampus 2021 -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua Aallon korkeakouluihin ja hakukohteisiin. Tapahtuma järjestetään virtuaalisena, ja päivän tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen.

Yhteinen ohjelma ja ilmoittautumisaikataulu on alustava, eli siihen saattaa vielä tulla muutoksia.
Koulukohtaiset ohjelmat tarkentuvat myöhemmin.

Tapahtumat
Shaking up Tech Tampere. Kuva: Jonne Renvall.

Shaking up Tech (ulkoinen linkki)

Shaking up Tech -tapahtuman tavoite on tarjota monipuolinen käsitys tekniikasta alana ja uravalintana. Yliopistot järjestävät tapahtuman vuosittain ammatinvalinnan kynnyksellä oleville nuorille naisille.

Opiskelijoita Aalto-yliopistossa, kuvaaja Unto Rautio

Lähtölaskenta yhteishakuun

Mikä tekee opiskelusta Aallossa ainutlaatuista ja millaista eri aloilla opiskelu on? Seuraava tapahtuma järjestetään keväällä 2022!

Opiskelu Aallossa

Tutustu opiskelijoihimme ja opiskelijaelämään Aallossa

Aalto Squadin opiskelijalähettiläät keskustelevat mielellään kanssasi milloin tahansa Unibuddyn kautta. Voit myös liittyä heidän kahvihetkiinsä perjantai-iltapäivisin! 

Lisätietoja ja rekisteröitymisohjeet alempana!  

Group of students

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa
Thre students bicycling in front of the Väre building.

Aalto Squad

Aalto Squad on inspiroiva ryhmä Aallon opiskelijoita joiden kautta pääset tutustumaan eri ohjelmiin sekä opiskelijaelämään. Kuule lisää opiskelusta Aallossa virtuaalisilla kahvitauoilla, Unibuddyssa ja Squadin blogista!

Opiskelu Aallossa

Kiinnostaako opiskelu Aallossa?

Haluatko kuulla lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa? Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet kuukausittain ensimmäisten joukossa mielenkiintoisista opiskelijaprojekteista ja opiskelumahdollisuuksista.

Tilaa uutiskirjeemme!
Kaksi mies- ja yksi naisopiskelija seisoo Väre-rakennuksen edessä. Miehillä on polkupyörät.

Seuraa meitä somessa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu