Ohjelmatilan päivittäminen - yhteystiedot

Yhteystietojen erilaisia esitystapoja

Yhteystiedot voi lisätä Drupaliin monella tavalla, mutta niistä visuaalisin on Drupalin omia työkaluja käyttäen (People liftupit). Alla COSin ohjeet komponentin käyttöön ja muutamia erilaisia esitystapoja.

Huomaathan, että People liftupia käyttämällä henkilökunnan tiedot tuodaan Workdaystä ja kuva tulee tällä hetkellä people.aalto.fi -sivustolta.

People liftups -komponentti

Drupalin people liftups -komponentit ovat kätevä keino lisätä laitoksen, palveluyksikön tai hankkeen jäsenten yhteystietoja verkkosivulle. Yhteystiedot voi esittää satunnaisessa tai käyttäjän itse määrittelemässä järjestyksessä tai aakkosittain.

Ohjeet komponentin käyttöön
Laptop computer keyboard detail / photo: Aalto University, Matti Ahlgren

Alla ensin esimerkki "Manual people liftups" -komponentista. Ensimmäisessä on etsitty "Person profile" -kohdassa henkilö Workdaystä ja lisätty nimi "Display name" -kohtaan, joka on pakollinen. Alempana esimerkki, miten Workdaystä tulevia tietoja voi muuttaa tai täydentää lisäämällä tietoa kenttiin, tärkeimpänä "Profile explanation," jonne voi lisätä esimerkiksi henkilön aseman ohjelmassa tai muita olennaisia vastuita.

Meri Karjalainen

Coordinator
Kuvaava tieto "Profile explanation" -kenttään

Meri Karjalainen

Coordinator
Vastaa JOO-Opinnoista

Voit myös lisätä yhteystiedot perinteisenä taulukkona. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos yhteystiedoissa on paljon "geneerisiä tietoja" (= ei "oikeaa" henkilöä) tai on tarve käyttää esimerkiksi haitarikomponenttia (Listing), jonne ei pysty lisäämään toista komponenttia sisään (esim. Manual people liftups).

Huom! Muista lisätä musta ensimmäinen rivi eli "Ylätunnisteet" taulukkoon. Sen pystyy lisäämään myös jälkikäteen klikkaamalla hiiren oikealla näppäimellä taulukkoa muokkaustilassa ja valitsemalla "Taulun ominaisuudet".

Yhteystiedot
Nimi Vastuualue Yhteystiedot
SISU-neuvonta SISU-neuvonta BIZin opiskelijoille [email protected]
Etunimi Sukunimi Opiskelijalle olennaiset vastuut sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: