Lahjoita tulevaisuus

Uusia avauksia

Aallossa kuljetaan rohkeasti kohti tulevaisuutta ja etsitään ratkaisuja parempaan elämään.
Marsio building

Syksyllä 2024 avautuva Marsio on merkittävä investointi Aallon tulevaisuuteen. Rakennuksesta tulee huippuluokan monitoimitila opetukselle, tutkimukselle, taideprojekteille, tuotannoille, tapahtumille ja verkostoitumiselle.

Katso Marsion esittelyvideo (englanniksi)

Film directing outdoors

Kotimainen elokuva-ala kansainvälistyy. Alalla menestyminen vaatii taitavaa johtamista, vuorovaikutusta, verkostoitumista ja viimeisimmän teknologian hallintaa. Kehitämme elokuva-alan ammattilaisille jatkokoulutusta, joka auttaa heitä kohtaamaan kansainvälistymisen haasteita.

ELO on Suomen ainoa elokuvan ja lavastuksen koulutusta tarjoava yliopistotasoinen laitos

Metallic shapes

Vihreään siirtymään tarvitaan lukuisia metalleja. Suunnittelemme monialaista tutkimuskeskusta, jossa tutkijat voisivat ratkaista erilaisten metallien käyttöön liittyviä haasteita. Keskus olisi ainut laatuaan edistämään läpimurtoja kestävien teollisten prosessien tutkimuksessa ja opetuksessa.

Lue Aallon johtamasta BATCircle projektista (englanniksi)

Solar panel deployment

Yhteiskunnan kriittisten infrastruktuurien turvaamisen tutkimus- ja opetuskeskusta suunnitellaan perustettavaksi Aaltoon. Keskuksen tehtävänä on ratkaista globaaleja turvallisuus- ja huoltovarmuushaasteita, kouluttaa laaja-alaisia osaajia tulevaisuuden tarpeisiin ja tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi.

Tutustu Aallon Informaatio- ja tietoliikennetekniikan laitoksen toimintaan

Colors reflecting on woman's research goggles

Aalto University House of AI -tutkimuskeskittymä tulee yhdistämään tekoälytutkimusta ja muita yliopiston tutkimusaloja. Keskittymässä ratkaistaan kestävyyshaasteita ja kehitetään sovellusosaamista. Tavoitteena on Suomen kansainvälisen kilpailukyvyn vahvistaminen.

Lue Aallon tekoälytutkimuksesta (englanniksi)

Students walking down the stais

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tavoitteena on perustaa taloustieteen laitokselle kansainväliseen kauppaan keskittyvä professuuri. Lajissaan maamme ensimmäinen professuuri vahvistaisi Suomelle tärkeän kansainvälisen kaupan opetusta ja tutkimusta.

Kauppakorkeakoulu on ollut yli sadan vuoden ajan mukana yhteiskunnan kehityksessä

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: