Lahjoita tulevaisuus

Lämmin kiitos Kauppis 110 -tukijat!

Kauppakorkeakoululla on kunnianhimoiset kasvutavoitteet ja alumnimme ja koulumme ystävät ovat lahjoittajina mukana mahdollistamassa niiden saavuttamista.
Timo Korkeamäki, new dean of the School of Business
Timo Korkeamäki

”Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu juhlisti viime vuonna 110-vuotista taivaltaan ja käynnisti sen kunniaksi lahjoituskampanjan, jonka yhtenä tavoitteena oli varmistaa uusien kylterisukupolvien koulutus tutkimuksen ja opetuksen laadusta tinkimättä. Kampanja ylitti kaikki odotuksemme: se innosti yli 200 alumnia ja koulun ystävää lahjoittamaan, ja lahjoituksia saatiin melkein 30 prosenttia enemmän kuin edellisessä muutaman vuoden takaisessa kampanjassa. Olen erityisen iloinen siitä, miten pitkän linjan tukijoidemme joukko on kasvanut uusilla sukupolvilla ja ensilahjoittajilla.

On huikeaa ajatella, että olemme kouluttaneet kyltereitä jo vuodesta 1911! Koulullamme on kunnianhimoiset kasvutavoitteet ja samalla pidämme tiukasti kiinni korkeasta laadustamme. Olen nöyrän kiitollinen siitä, että alumnimme ja koulumme ystävät ovat lahjoittajina mukana mahdollistamassa näiden tavoitteiden saavuttamista. On myös ollut sydäntä lämmittävää lukea alumniemme lähettämiä onnitteluviestejä, joissa he kertovat olevansa kiitollisia Kauppiksella vietetyistä vuosista ja niiden luomasta vankasta perustasta hyvälle elämälle ja työuralle. Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille! Jokainen lahjoitus, olipa se minkä suuruinen tahansa, on meille tärkeä!” 

Timo Korkeamäki, dekaani, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

Opiskelijoita Kauppakorkeakoululla. Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Tue Kauppakorkeakoulua

Tule mukaan kouluttamaan tulevaisuuden johtajia ja tukemaan työtä paremman liiketoiminnan ja yhteiskunnan puolesta. Lue lisää

Lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
Lahjoitussumma
Valitse lahjoitussumma
Lahjoitussumma
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: