Lahjoita tulevaisuus

Juuri nyt kannattaa lahjoittaa

Valtion vastinrahakampanjan aikana valtio pääomittaa Aalto-yliopistoa vastinrahalla, joka maksetaan suhteessa kerättyihin lahjoituksiin.
Undergraduate centre, Otakaari 1. Photo by Mikko Raskinen.

Vuonna 2020 alkanut vastinrahakampanja on käynnissä 30.6.2022 asti. Vastinraha lisätään yliopiston peruspääomaan. Vastinraha lisää lahjoituksen vaikuttavuutta antamalla lisäkertoimen jokaiselle kampanjan aikana lahjoitetulle eurolle.

Alle 10 000 euron lahjoitus on vastinrahakelpoinen, kun se osoitetaan yleisesti yliopistolle.

Vähintään 10 000 euron lahjoitus on vastinrahakelpoinen, kun se osoitetaan Aalto-yliopistolle tai jollekin Aallon kolmesta koulutusalasta: kauppatieteille, taiteille ja suunnittelulle tai tekniikalle.

Lahjoitukset yliopistolle ovat verovähennyskelpoisia. Verovähennysoikeus koskee lahjoituksia, joiden kokonaismäärä on kalenterivuoden aikana 850 euroa tai enemmän.

Kuvassa Risto Siilasmaa puku päällä katsoo hymyillen kameraan.

”Jos haluaa lahjoituksella auttaa Suomea menestykseen, kysymys on siitä, miten saa rahalle mahdollisimman suuren vastineen. Lahjoituksella on aina vipuvaikutus, ja lahjoituksessa yliopistolle vipu on pisin mahdollinen.

Osaaminen luo tulevaisuuden menestystä. Lahjoitus Aalto-yliopistolle tukee myös yliopistotoiminnan uudistamista. Valtion vastinraha pidentää vivun mittaa entisestään.”

Risto Siilasmaa, F-Securen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja

Aalto University, A-logo around campus, photo Mikko Raskinen

Lahjoita Aalto-yliopistolle

Lisätietoja

Lahjoitusvähennys henkilöverotuksessaLahjoitusvähennys yhteisöverotuksessa

Jos haluat lahjoittaa vähintään 10 000 euroa, ota yhteyttä lahjoittajasuhteiden tiimiin, niin teemme lahjoituksestasi lahjakirjan.

Yhteystietomme löydät täältä

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu