Kieli- ja viestintäopinnot

Venäjä

Venäjän kielen taitoa voi hyödyntää monin tavoin. Se helpottaa myös muiden slaavilaisten kielten ymmärtämistä ja opiskelua. Kielitaito edistää kommunikointia niissä maissa, joissa venäjän kielellä on virallisen kielen asema. Lisäksi venäjän kieli toimii lingua francana monelle ihmiselle esimerkiksi itäisen Euroopan maissa.
Suomessa venäjän kielen taidolla ja naapurimaan tuntemuksella on erityinen merkitys. Venäjää puhuvat on suurin monikansallinen vieraskielisten ryhmä, joka kasvaa jatkuvasti. Näin ollen venäjän taidosta on hyötyä eri toimialoilla ja venäjän kieli on läsnä eri elämäntilanteissa suomalaisessa yhteiskunnassa.

Opetustarjonta 2022–2024

Kaikki venäjän kielen kurssit tarjotaan lukuvuonna 2023-2024 hybridiopetuksena, voit osallistua kurssiin paikan päällä tai Zoomin-kautta.

Kurssit ovat avoinna kaikkien Aalto-yliopiston korkeakoulujen opiskelijoille. Venäjän kurssit suoritetaan numerojärjestyksessä. Kurssit LC-8581 Venäjä 8 Venäjänkielinen yritysviestintä A, LC-8582 Venäjä 8 Venäjänkielinen yritysviestintä B ja LC-8583 Alakohtaista venäjää voi kuitenkin suorittaa haluamassaan järjestyksessä.

Mille venäjän kurssille?

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: