Kieli- ja viestintäopinnot

Kieliopintoja Aallon opiskelijoille muissa korkeakouluissa

Seuraavat kielet ja viestintäaineet ovat Aalto-yliopiston, Haaga-Helian, Laurean, Metropolian ja Kaakkois-Suomen ammatikorkeakoulujen ja Hankenin (yhteys: [email protected]) yhteistyötarjonnassa: Espanja, italia, japani, korea, ranska, ruotsi & Swedish, saksa, venäjä sekä suomi vieraana kielenä ja suomenkielinen viestintä.

Opetustarjonta ja ohjeet ilmoittautumiseen Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kursseille

Aalto-yliopiston opiskelijat voivat ilmoittautua kevätlukukauden 2024 3AMK:n kielitarjontaan 27.11. - 13.12.2023 klo 23:59. Ilmoittautumisaika Aalto-yliopiston toteutuksille alkaa 28.11. ja päättyy viikkoa ennen toteutuksen alkua. HUOM! lmoittautumislomake on aktiivinen vain ilmoittautumisaikana. 

Yhteistyökorkeakouluissa suoritetut kielikurssit voi sisällyttää oman Aalto-tutkintoonsa vapaasti valittaviin opintoihin. 

Ohjeet ilmoittautumiseen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) verkkokursseille

 1. Tutustu opintotarjontaan ja ilmoittautumisaikoihin osoitteessa 
  https://www.xamk.fi/aalto-opintotarjonta/
 2. Ilmoittaudu opintojaksolle sivustolla olevan linkin kautta.
 3. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, oletko mahtunut opinnolle mukaan. Mikäli haluat perua osallistumisesi, ilmoita perumisesta meille mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
 4. Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse ennen koulutuksen alkua.
 5. Saat ennen opintojakson opinnon alkua opettajalta tiedon oppimisalustasta ja muista käytännön järjestelyistä.
 6. Osallistu opintoihin.

KiVANET-verkkokurssit

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama korkeakoulujen yhteistyöhanke KiVAKO on tuottanut laajan valikoiman vieraiden kielten verkko-opintoja. Korkeakoulujen yhteistyö jatkuu KiVANET-verkostossa, jonka 24 suomalaista korkeakoulua toteuttavat yhteistyössä vieraiden kielten verkko-opintoja.

Tarkemmat tiedot kursseista, ilmoittautumisohjeet ja tietoa kielten verkko-opiskelusta löydät DigiCampuksen Moodlesta. Valitse kirjautumissivulla Kirjaudu vierailijanaLogga in som gäst tai Log in as a guest.

KiViTa-kurssit

KiViTa eli kieli- ja viestintätarjotin tarjoaa kielten ja viestinnän kursseja, joille voivat osallistua kaikki pääkaupunkiseudun korkeakouluissa opiskelevat ja työskentelevät. 

 • Monipuolisessa kurssitarjonnassa on valittavissa erityisesti kotimaisia kieliä, monikielistä tiede- ja työelämäviestintää sekä harvemmin opetettuja kieliä. 
 • Kurssit toteutetaan pääosin joustavasti etä- ja verkko-opintoina.
 • Lue lisää kurssitarjonnasta ja ilmoittautumisesta kivita.fi-sivustolta.
 • Kysymyksiin ilmoittautumisesta vastataan osoitteessa [email protected].
   

Anna palautetta sivusta

 • Julkaistu:
 • Päivitetty: