Kauppakorkeakoulu

CV & LinkedIn -klinikat

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut järjestää CV- ja LinkedIn -klinikoita pääasiassa järjestämiemme messujen yhteydessä.
Aalto-yliopisto Kauppakorkeakoulu / kuvaaja: Anni Hanen

Klinikoilla HR- ja rekrytointiasiantuntijat eri organisaatioista kommentoivat opiskelijoiden työnhaun dokumentteja (hakemukset ja ansioluettelot) sekä LinkedIn-profiileja. Keskustelun tavoitteena on parantaa opiskelija itsetuntemusta ja kykyä tuoda oma osaaminen esille. 

Klinikat ovat hyvin suosittuja opiskelijoiden parissa ja ajat varataan hyvin nopeaa. Kutsumme klinikoille pääasiassa Kauppakorkeakoulun partneriyrityksiä sekä muita tärkeitä yhteistyökumppaneita. 

Osallistuva organisaatio saa

  • mahdollisuuden auttaa opiskelijoita kohdentamaan hakemuksensa ja tuomaan osaamisensa paremmin esille myös LinkedInissä 
  • erinomaisen mahdollisuuden rakentaa työnantajamielikuvaansa opiskelijoiden parissa 
  • jatkuvaa näkyvyyttä kampuksella 

Klinikoille osallistuneita organisaatioita :

Accenture, Arla Ingman, Basware, Citi, Deloitte, Ernst & Young, Hartwall, KONE, KPMG, L’Oréal, Logica, LähiTapiola, Mandatum Life, Nokia, Nordea, Outokumpu, PwC, Sanoma, S-ryhmä, Stora Enso, Tieto, Unilever.

Lisätietoa antaa

Tanja Makkonen

Tanja Makkonen

Senior Manager, Career Services

Katso lisäksi

Aalto University / School of Business / campus

Palvelut työnantajille Kauppakorkeakoulussa

Kauttamme tavoitat kauppatieteiden opiskelijat monin tavoin. Julkaisemme työpaikkailmoituksia, välitämme rekrytointiviestejä, järjestämme ura- ja rekrytointitapahtumia ja paljon muuta.

Kauppakorkeakoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu