Dagur Ingi Òlafsson
PDP-kurssin aikana työskentelimme WineMillille ja selvitimme, miten käyttäjät voisivat nauttia enemmän viiniä mutta vähemmän alkoholia. Olemme luoneet prototyypin, joka vähentää alkoholin määrää viinissä.
”Nykyisin viinit ovat 3–5 % vahvempia kuin 30 vuotta sitten. Yhä useampi kiinnostuu viinistä, samalla kun kasvavana trendinä on juoda vähemmän alkoholia. PDP-kurssin aikana työskentelimme WineMillille tämän ongelman ratkaisemiseksi, eli miten käyttäjät voisivat nauttia enemmän viiniä mutta vähemmän alkoholia. Olemme luoneet prototyypi, joka vähentää alkoholin määrää viinissä jopa puolella. Parasta tässä on, että prosessin voi halutessaan tehdä laseittain.”
Dagur Ingi Òlafsson, konetekniikan opiskelija