Stipendit ja apurahat

Sustainability Action Booster

Sustainability Action Booster on kuluapuraha, joka on tarkoitettu vauhdittamaan kestävän kehityksen kulttuuria Aalto-yliopistossa ja tuomaan opiskelijoiden omia aloitteita, ideoita, kokeiluja, ja ratkaisuja kestävään kehitykseen näkyvämmäksi. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille lisää mahdollisuuksia ehdottaa ja osallistua opiskelijaomisteiseen kestävään toimintaan – niin kampuksella kuin sen ulkopuolellakin!

Apuraha on tarkoitettu tukemaan opiskelijoiden kestävyysideoita kattamalla näistä syntyneitä kuluja. Tuemme erilaisia kestävyyttä edistäviä ideoita laajalla kulmalla kestävyyteen! Apurahaa voivat hakea kaikki Aallon opiskelijat koulusta ja laitoksesta riippumatta. 

Yksilöt ja tiimit voivat hakea apurahaa milloin tahansa 500–5 000 € välillä. Lisäksi, ennalta ilmoitettuina aikoina (vuonna 2024 kahdesti) tarjoamme myös mahdollisuuden hakea isompaa apurahaa 10 000 € saakka poikkeuksellisen hyvin perustelluille projekteille! 

Lue lisää kuluapurahastamme ja hae nyt!

A banner photo with sustainability action booster logo

Sustainability Action Booster

Sustainability Action Booster -kuluapurahan tavoitteena on vauhdittaa opiskelijaomisteista kestävyyskulttuuria Aallossa tukemalla opiskelijoiden kestävyysideoita!

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: