Future of Work

Back to Work Sarja- Heikki Huovinen

Heikki Huovinen
picture of Heikki Huovinen
Heikki Huovinen

Heikki Huovinen on senior valmentaja Hintsa Performancessa, ja hänet rekrytoi alun perin yrityksen perustaja Aki Hintsa. Moottoriurheilun ja Formula 1:n valmennuksen jälkeen Heikki siirtyi yritysvalmennukseen. Hän jakaa tietämyksensä siitä, kuinka toimia optimaalisella tasolla.

Heikki Huovinen on Hintsa Performancen senior valmentaja.

Heikki on työskennellyt valmentajana Hintsa Performancessa sen perustamisesta lähtien, lähes kymmenen vuotta sitten. Hänet rekrytoi alun perin yrityksen perustaja Aki Hintsa.

Hän on valmentanut kuljettajia, kuten Sebastian Vetteliä ja muita moottoriurheilun ja Formula 1:n maailmassa. Heikki on kuitenkin siirtynyt yritysvalmennukseen.

Hän jakaa tietämyksensä siitä, kuinka toimia optimaalisella tasolla. Kuinka nykyaikaiset tietotyöntekijät voivat saavuttaa optimaalisen fysiologian ja psykologian tason. Kuinka käsitellä päivittäisiä paineita nopeatempoisessa ympäristössä. Hänen kokonaisvaltainen lähestymistapa antaa käsityksen siitä, kuinka mieli ja keho voivat toimia yhdessä ja kuinka näiden kahden yhdessä toimiessa pystymme toimimaan optimaalisella tasollamme.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: