Elämänlaajuisen oppimisen kurssit ja ohjelmat

Starting Up

Opi ajattelemaan kuten yrittäjä! Starting up on kaikille avoin, englanninkielinen verkkokurssi, joka kattaa startup-yrittäjyyden perusopinnot. Kurssilla opit yrityksen perustamiseen liittyviä asioita asiakashankinnasta tiimin muodostamiseen ja ongelman määrittelyyn - tai yksinkertaisesti ymmärtämään aihetta ja keskustelemaan siitä.

Ajankohta:

Aloitettavissa milloin tahansa

Opetusajankohdat:

Omassa tahdissa

Aihealue:

Yrittäjyys

Opetusmuoto:

Online

Palveluntarjoaja:

Aalto-yliopisto

Taso:

Alkeistaso

Opintopisteet:

2 Aalto-yliopiston opintopisteet (ECTS)

Hinta:

Maksuton

Hakuaika:

Kurssille ei tarvitse hakea

Kohderyhmä ja esitietovaatimukset

Ei esititietovaatimuksia. Kurssi on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kurssin kuvaus

Opi ajattelemaan kuten yrittäjä ja ratkomaan ongelmia luomalla jotakin uutta!

Starting up on kaikille avoin, englanninkielinen verkkokurssi, joka kattaa startup-yrittäjyyden perusopinnot. Kurssille ei ole esitietovaatimuksia ja kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. MOOC-kurssi on mahdollista suorittaa missä ja milloin tahansa. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, vaan opinnot voi aloittaa kurssialustalle siirtymällä vaikka heti!

Kurssilla opit yrityksen perustamiseen liittyviä asioita asiakashankinnasta tiimin muodostamiseen ja ongelman määrittelyyn - tai yksinkertaisesti ymmärtämään aihetta ja keskustelemaan siitä.

Idea kurssista syntyi yrityskiihdyttämö Kiukaan opiskelijajäsenten keskuudessa, ja se on toteutettu yhteistyössä pääomasijoitusrahasto Maki.vc:n, Aalto-yliopiston yrittäjyyskoulutusohjelma Aalto Ventures Programin sekä teknologiayritys Reaktorin kanssa. Starting Up on Aalto-yliopiston tapa tarjota yhä laajemmalle yleisölle työkaluja ja perustietoa startup-yrittäjyydestä.

Korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille myönnetään Aalto-yliopiston puolesta 2 opintopistettä kurssin suorittamisesta. Muille kuin tutkinto-opiskelijoille Aalto-yliopisto myöntää 2 opintopistettä kurssin suorittamisesta FITech-verkostoyliopiston kautta.

  • Päivitetty: